NOA Menu
woensdag 20 april 2016

Gespecialiseerde aannemers en afbouwers in Cobouw

Vandaag publiceerde Cobouw in haar weekblad voor de bouw een groot artikel over de toekomst van de gespecialiseerde aannemer: dit naar aanleiding van de presentatie van een EIB-rapport op 30 maart jl. in Nieuwspoort Den Haag.

Gespecialiseerde aannemers en afbouwers in Cobouw

NOA en AFNL hadden EIB gezamenlijk opdracht gegeven de toekomst van de gespecialiseerde afbouwers en aannemers te onderzoeken. Taco van Hoek, directeur van het Economisch Instituut voor de Bouw, presenteerde zijn bevindingen in Nieuwspoort aan een selecte groep leden van beide organisaties én aan vertegenwoordigers van VVD, PvdA, CDA en ChristenUnie. Lees hier meer over deze bijeenkomst en de uitdagingen waar mkb-ondernemers in onze sectoren voor staan. 

Publicatie in Cobouw

Cobouw was ook bij deze bijeenkomst in Nieuwspoort aanwezig en bevroeg na afloop meerdere leden van AFNL en NOA naar hun mening. “Ondanks de kille cijfers blijven ‘de overlevenden’ positief”, kopt het weekblad. “De hippe vakman heeft toekomst.” En zo is het!  

Wilt u meer weten over de door EIB gepresenteerde cijfers en verwachtingen? Download de headlines uit het onderzoek: De gespecialiseerde (af)bouwer in beeld

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid