NOA Menu
donderdag 12 oktober 2017

Géén btw verhoging.nl!

Een verhoging van de lage btw van 6 naar 9% is een drama voor onze stukadoorsbranche! De btw op stukadoorswerk aan woningen ouder dan 2 jaar wordt daardoor 50% duurder en dat is een ongeoorloofde verhoging. Het nieuwe kabinet stimuleert daarmee zwartwerk en dat kan nooit de bedoeling zijn. NOA ageert daarom fel tegen het voorstel van btw-verhoging.

Géén btw verhoging.nl!

De potentiële btw-verhoging zal ondernemers van een stukadoors- en afbouwbedrijf zwaar treffen. Het duurder maken van producten en diensten die onder het lage tarief vallen, leidt naar alle waarschijnlijkheid tot een daling van de omzet en afnemende werkgelegenheid. Bovendien vrezen we voor een nieuw grijs, danwel zwart circuit, omdat particuliere huizenbezitters door een verhoging van de btw op arbeidsintensieve diensten meer kwijt zijn aan stukadoorswerkzaamheden. Gevolgen, waar niemand op zit te wachten! 

Fel verzet

NOA volgt de ontwikkelingen uiteraard op de voet. Sinds de invoering van het lage tarief hebben we al meermaals fel moeten vechten voor behoud van de regeling. Ook nu zullen we ons weer met hand en tand verdedigen. We willen géén btw verhoging! 

Geenbtwverhoging.nl

NOA zegt NEE tegen hogere btw! Gisteren is er op initiatief van GroenLinks een actiewebsite online geplaatst, waar iedereen kan protesteren tegen hogere btw. Wij ondersteunen de actie en roepen op om uw protest in te dienen:

Ga naar geenbtwverhoging.nl 

 

 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid