NOA Menu
woensdag 12 april 2017

Enquête nieuwe functie- en loonstructuur

Onze sector is in ontwikkeling. Dat geldt ook voor alle werkzame functies binnen de afbouw. Daarom hebben werkgevers en werknemers, als cao-partijen Afbouw, besloten om een nieuwe, moderne functie- en loonstructuur te ontwikkelen. Daarbij hebben we uw hulp en mening nodig!

Enquete

De functies in de cao moeten herkenbaar zijn en passen bij de dagelijkse praktijk. Met de nieuwe functie-indeling moet u alle werknemers binnen uw bedrijf op een relatief eenvoudige wijze kunnen indelen, met de bijbehorende loonschalen van de cao. 

Mening werkgevers belangrijk

Voor de ontwikkeling van de nieuwe functie- en loonstructuur hebben cao-partijen de werkgeversvereniging AWVN ingeschakeld. Maar ook uw bijdrage is erg belangrijk! U weet als geen ander welke werkzaamheden uw werknemers in de praktijk verrichten. Daarom heeft AWVN maandag 10 april per e-mail een enquête verzonden naar werkgevers die de cao Afbouw toepassen.

Helpt u mee?

Om een goed overzicht van alle functies te krijgen, is de bijdrage van zoveel mogelijk werkgevers in de afbouw gewenst. Mocht u de enquête niet hebben ontvangen of opgemerkt, of nog geen tijd hebben gehad de enquête in te vullen, dan verzoeken we u vriendelijk onderstaande link te gebruiken en meteen even uw mening te geven:

Ga naar de enquête

Het invullen duurt maximaal 10 minuten. De gegevens uit deze enquête worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid