NOA Menu
woensdag 24 januari 2018

Enkele plaatsen beschikbaar voor opleiding Meester Restauratiestukadoor

Ben je Gezel Stukadoor met een aantal jaren ervaring? En wil je je specialiseren in het vak van Restauratiestukadoor? Dan is de opleiding Meester Restauratiestukadoor echt wat voor jou!

Meester Restauratiestukadoor

De opleiding duurt drie jaar. De lessen vinden plaats op zaterdag. Deelnemers leren alle fijne kneepjes van het stukadoorsvak. Onder andere op het gebied van sgraffito, vergulden, het maken van mallen, trekken van bijzondere lijsten, boetseren en stucmarmer. Ook de geschiedenis van de bouwkunst en schade- en sporenonderzoek komen aan de orde.

Wie de opleiding Restauratiestukadoor (niveau 4) voltooit, mag zich rekenen tot de crème de la crème op restauratiegebied en de titel Meester Stukadoor voeren. Gediplomeerden kunnen lid worden van het Neerlandsch Stucgilde, de organisatie die zich bezighoudt met kwaliteit en kennisuitwisseling op het gebied van restauratie en decoratief stucwerk.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor enthousiaste stukadoors die deze unieke opleiding willen volgen. De opleiding is reeds gestart, dus wees er snel bij. Meer info bij Savantis, telefoonnummer 0182 - 64 11 11, of stuur een e‑mail aan Paula van Santen. Tevens meer informatie op de website van Savantis

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid