NOA Menu
maandag 6 oktober 2014

Elting is Beste Leerbedrijf Savantis voor de sector Afbouw 2014

Zaterdag 4 oktober werd Stukadoors- Afbouwbedrijf Elting B.V. uit Aduard uitgeroepen tot het Beste Leerbedrijf in de sector Afbouw 2014. Savantis had in De Rijtuigenloods te Amersfoort een feestelijke uitreiking georganiseerd om de winnaars uit diverse sectoren bekend te maken.

Elting

In de sector Afbouw waren drie bedrijven genomineerd: Stukadoors- en Afbouwbedrijf Elting B.V. uit Aduard, Jager Afbouw uit Hooghalen en Van den Boom Project Afbouw uit Dreumel. De jury constateerde dat alle drie de bedrijven opleiden hoog in het vaandel hebben staan. Opleiden doen zij niet alleen vanuit een eigen belang, maar ten gunste van de gehele afbouwsector. Bij winnaar Stukadoors- en Afbouwbedrijf Elting B.V. staat de mens centraal en vindt de bedrijfsleiding het belangrijk dat iedere medewerker zich verder ontwikkelt. Tegelijk blinkt het bedrijf uit in maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat het welzijn van de medewerkers ten goede komt. De jury vond dat Elting de titel beste leerbedrijf sector Afbouw verdient, omdat ze een puntgave organisatie hebben, zorgen voor continuïteit en ook verantwoordelijkheid nemen wanneer het nodig is.

Savantis is jaarlijks op zoek naar haar beste leerbedrijf en haar beste praktijkopleider. De verkiezing stimuleert leerbedrijven om een visie op opleidingsbeleid uit te dragen. Mede daardoor blijft het vakmanschap voor de toekomst behouden. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid