NOA Menu
donderdag 14 december 2017

Driedaagse cursus AutoCAD 2D tekenen

AutoCAD is een tekenprogramma, dat in de architectuur en bouw veelvuldig wordt toegepast om computerondersteunend te ontwerpen. Tijdens een driedaagse basiscursus kunt u 2D leren tekenen in dit CAD-systeem. Na afloop van deze opleiding bent u in staat om zelfstandig en gestructureerd tekeningen te maken in AutoCAD.

Auto CAD 2 Tekenen

De cursus wordt georganiseerd door het BranchePlatform Natuursteen. Na aanmelding worden de cursusdata met de cursisten overlegd. Deze compacte basiscursus is geënt op de natuursteensector, maar ook NOA-leden uit andere sectoren kunnen de cursus bij belangstelling prima volgen. Voorwaarde is dat er premie wordt afgedragen aan APG (voor het O&O-fonds). 

Cursusonderwerpen

Tijdens de lesdagen wordt de werkomgeving van AutoCAD inzichtelijk gemaakt en krijgt u eerst uitleg over tekeningbeheer en tekenhulpmiddelen. Het gebruik van tekenobjecten, tabellen en layers wordt natuurlijk vanachter de laptop geoefend. Ook leert u maatstijlen te definiëren, gaat u tekeningen plotten en publishen naar externe kanalen. U wordt aan de hand van oefeningen door de docent ook wegwijs gemaakt in het DesignCenter en de Tool palettes. Er kunnen maximaal acht cursisten deelnemen, zodat de docent voldoende mogelijkheid heeft iedere cursist ook persoonlijk te begeleiden. 

Kosten, locatie en aanmelden

De kosten bedragen € 125,- excl. btw per dag (dus totaal € 375,-) voor bedrijven die lid zijn van NOA en premies afdragen aan APG (O&O-Fonds Afbouw). De cursus wordt in Ede gegeven. U kunt zich per e-mail aanmelden. De cursus kan alleen doorgang vinden bij voldoende aanmeldingen. Hiervan wordt u, na aanmelding, uiteraard op de hoogte gebracht. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid