NOA Menu
donderdag 12 juli 2018

Drie finalisten BinnenBouw Expert Award bekend

NOA-leden Verwol, Bimmerman en Kwakman zijn de finalisten die gaan strijden om de BinnenBouw Expert Award 2018-2019. Op donderdag 15 november 2018 vindt de uitreiking van deze nieuwe award voor de meest vooruitstrevende organisatie in de (droge) binnenbouw plaats.

BBE Nieuws

Dagelijks worden de mooiste en meest duurzame binnenbouw projecten opgeleverd. Met als resultaat: tevreden klanten. De plafond- en wandmontagebedrijven, hetzij totaalafbouwbedrijven, leveren hier een belangrijke bijdrage aan. De oplevering van een project is een resultaat van meerdere facetten binnen een organisatie. Niet iedereen ziet of weet dat. Daarom organiseren ondernemersvereniging NOA en producentenvereniging NVF i.s.m. Plafondenwand.info een award-uitreiking voor de meest vooruitstrevende BinnenBouw Expert van Nederland.

Meest vooruitstrevend

De bouwsector kent verschillende prijswedstrijden. Het bedrijf dat het meest bijzondere project heeft opgeleverd, ontvangt een award. De verantwoordelijke commissie van de BinnenBouw Expert Award hanteert een andere aanpak. Zij kijkt namelijk naar de organisatie achter het project op basis van vier thema’s: organisatie, marktpropositie, klantenservice en innovatie. Aan de hand van deze opzet beoordeelt een onafhankelijke jury welke organisatie het meest vooruitstrevend is. 

Nominatie

Inmiddels zijn er door de onafhankelijke award-jury 3 bedrijven genomineerd:

  • Bimmerman Afbouw & Interieur B.V. - Medemblik
  • Kwakman Afbouw Volendam BV - Volendam
  • Verwol Projektafbouw B.V. - Opmeer

Uit deze top 3 kiest de jury de uiteindelijke winnaar. De winnaar krijgt de award tijdens een feestelijke uitreiking voor de hele sector officieel uitgereikt. Wilt u bij de eerste BinnenBouwExpert Award-uitreiking van Nederland aanwezig zijn? Meld u hier aan en u ontvangt per e-mail een uitnodiging zodra de locatie bekend is.

Bekijk ook de website van de BinnenBouwexperts voor meer achtergrondinformatie en activiteiten: www.binnenbouwexperts.nl 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid