NOA Menu
donderdag 31 mei 2018

Doe auditie en word StucMaster 2018!

StucMasters is het online tv-programma dat het stukadoorsvak en stukadoors een beter imago wil geven. Er is een enorm tekort aan jongeren die voor het vak kiezen, dus daarom willen Knauf en NOA samen jongeren stimuleren om voor de stukadoorsopleiding te kiezen. Woensdag 6 juni a.s. kun je auditie doen voor de afleveringen van StucMasters 2018. Grijp je kans, want je krijgt mooie promotie voor je bedrijf! Help middels dit programma mee om jongeren te laten kiezen voor een carrière in de afbouw.

Stuc Masters 2018 (1)

Met StucMasters probeert NXtv jongeren te laten zien hoe mooi en divers het vak van stukadoor is. Er is een groot tekort aan vaklieden, dus NOA helpt graag mee om jongeren, die een opleidingskeuze moeten maken, middels nieuwe media te enthousiasmeren voor het stukadoorsvak. Wil je ook je steentje bijdragen aan een brede promotie van de sector - en daarbij ook nog je bedrijf in de spotlights zetten - dan is StucMasters 2018 naar jou op zoek.

Kom auditie doen

Woensdag 6 juni a.s. kun je van 16.00 tot 20.00 uur in de Kart Fabrique te Maarssen auditie doen. Op uitnodiging van Knauf mag je lekker karten, er wordt gezorgd voor hapjes en drankjes en je verschijnt natuurlijk even voor de camera. Hartstikke leuk! 

Tijdens de auditie vertel je waarom jij stukadoor bent geworden en wat je er zo mooi aan vindt. Ook wordt gevraagd hoe handig je bent: heb je bijvoorbeeld materialenkennis, (een beetje) ervaring met lijstwerk en weet je hoe je een spuitmachine moet bedienen? Jouw antwoorden bepalen of je geselecteerd wordt als kandidaat voor StucMasters 2018. Door mee te doen aan de voorronde, kom je in elk geval in de eerste aflevering! 

Grijp je kans en doe mee!

Dit is de laatste kans om mee te kunnen doen aan StucMasters. Schrijf daarom direct in!. Je ontvangt van Knauf aanvullende informatie en uitleg over het kartprograma. Deelname is mogelijk voor ondernemers, maar je kunt ook je beste stukadoor inschrijven. NOA-lid Dogan Kuçukakin won vorig jaar de allereerste editie van StucMasters: “Het was een belevenis om aan mee te doen en het heeft me veel positieve reacties opgeleverd. Het mooiste vond ik het om een voorbeeld voor anderen te kunnen zijn: we hebben een prachtig vak. Ik raad iedere stukadoors met passie voor zijn werk aan om auditie te doen!” 

Meld je nu aan!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid