NOA Menu
vrijdag 8 december 2017

Dôgan Kuçukakin van Stukadoorsbedrijf De Held Stucmaster 2017!

Sinds 26 oktober is StucMasters 2017, dé stukadoorswedstrijd van dit jaar, online te zien geweest op NXtv. Doel van dit online TV programma is om het vak van stukadoor te promoten bij jongeren en om stukadoors in het algemeen in een positief daglicht te zetten.

StucMaster 2017

In vier afleveringen volgden we vier stukadoors die met elkaar de strijd aangingen om de felbegeerde titel van StucMaster 2017 te bemachtigen. In de afleveringen kregen ze uitdagende opdrachten en konden ze hun vakmanschap tonen. Presentatie was in handen van Bobbie Bodt, die bij de jongere doelgroep populair is vanwege de presentatie van het jongerenprogramma Concentrate. Zij maakte het programma luchtig en vrolijk en heeft ook echt aandacht voor het vakmanschap van de deelnemers. Na een spannende strijd is de finale van StucMasters 2017 op 7 december online op NXtv gepubliceerd en heeft Dôgan uit handen van Bobbie de mooie trofee gekregen. Hij mag zich StucMaster 2017 noemen.   

Het online format is een hit; er is geen stukadoor in Nederland die de wedstrijd niet kent en volgt. Spontane aanmeldingen voor StucMasters 2018 stromen al binnen.

Samenwerking Knauf en NXtv

StucMasters is een samenwerking van NXtv en Knauf. NXtv is een online en interactief tv-kanaal waar diverse doelgroepen een uitgebreid platform wordt geboden met allerhande programma’s over techniek. Binnen de stukadoorsbranche blijkt maar al te vaak dat vacatures heel moeilijk zijn in te vullen. De reden daarvoor? Er is nagenoeg geen aanwas van nieuwe vaklieden. NXtv en Knauf springen hierop in door op een leuke en aansprekende manier videocontent te bieden rondom het vak van stukadoor.

StucMasters 2018

Na het succes van StucMasters 2017 heeft Knauf besloten om ook volgend jaar weer een serie StucMasters op te nemen. Daarvoor zoekt Knauf gemotiveerde stukadoors die hier volgend jaar aan willen deelnemen. Opgeven kan via Knauf.nl/stucmasters. Nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen rondom StucMasters? Houd de Knauf website en ons NOA nieuws dan in de gaten.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid