NOA Menu
dinsdag 24 februari 2015

Dé NOA Partnerdag voor alle vrouwen in de afbouw!

Op dinsdag 24 maart organiseren we in het NOA-Afbouwcentrum een speciale bijeenkomst voor alle (mee)werkende vrouwen in de afbouw. Ben je “de dochter van”, ben je vennoot of directeur, of werk je achter de schermen mee om het afbouwbedrijf (mede) in goede banen te leiden? Dan is deze “Ladies first middag” wat voor jou.

Ladies First

In ons verenigingsverband komen dames elkaar wel eens tegen, maar dan is er lang niet altijd de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen, of zakelijke adviezen uit te wisselen. Daarom is deze ladies-only-meeting: alleen voor dames en met een inhoudelijk programma om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. 

Interessante discussies en leuke contacten

Een kleine twee jaar geleden hebben we een pilot gehouden, zodat we konden uittesten of een partnermiddag alle deelnemers daadwerkelijk wat oplevert. De meewerkende dames waren enthousiast! De proefbijeenkomst zorgde voor interessante discussies en leuke contacten. Daarbij werd ons vermoeden bevestigd: De partners van onze NOA-leden hebben een groot zakelijk instinct! Daarom organiseren we op 24 maart een vervolgmiddag voor álle vrouwen in de afbouw, zodat ieders netwerk kan worden uitgebreid en er nog meer zakelijke tips kunnen worden uitgewisseld.

Meer info en inschrijven 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid