NOA Menu
woensdag 26 april 2017

Cursisten ronden NOA Ondernemersopleiding succesvol af

“Elke lesdag leerde ik praktische zaken om mijn bedrijf te verbeteren”, meldden de cursisten van de NOA Ondernemersopleiding afgelopen maandag tijdens hun examen. Slechts enkelen uit de ‘klas’ hadden een volledig ondernemersplan geschreven en presenteerden dat aan de examencommissie. Alle cursisten zijn echter blij de opleiding te hebben gevolgd.

Ondernemersopleiding afgerond

De NOA Ondernemersopleiding is er voor elke type ondernemer, of je nu jong of oud bent, beginnend of ervaren, zonder of met personeel! De opleiding is vier jaar geleden bedacht voor ondernemers van een afbouwbedrijf, maar afgelopen cursus deden er ook leden vanuit de natuursteenbranche mee: “Een super opleiding voor een klein prijsje”, meende Fabio Galante, die met plezier alle lesdagen bijwoonde. “Heel leerzaam en praktisch ingestoken. Goede docenten die onze branche kennen en begrijpen. En ik heb ook leuke contacten opgebouwd met medecursisten. We hebben al voor elkaar gewerkt!”

Concreet verbeterplan

Gedurende negen cursusdagen train je je ondernemersvaardigheden, krijg je nieuwe inzichten voor je bedrijf, leer je slimmer te werken en deel je kennis en ervaringen met medecursisten. “Ik weet nu precies hoe mijn bedrijf er voor staat en waar we naar toe willen”, vertelde Heddeke Peperkamp tijdens haar examen. Ze presenteerde overtuigend reeds gemaakte stappen en een kant-en-klaar actieplan voor de toekomst. 

Slimme tips

Sydney Haarmans, al jaren succesvol ondernemer, had ook baat bij de opleiding: “Ik dacht het meeste al te weten, maar elke lesdag kreeg ik slimme tips waar ik wat mee kan.” Remco Kroese, die het plan heeft binnen enkele jaren tot de directie toe te treden, kon middels deze opleiding al eens kennis maken met alle ondernemersfacetten en ging voor zichzelf aan de slag om alle werkprocessen door te lichten en te verbeteren: “Ik heb heel veel geleerd!”

Ondernemen is een vak

Tijdens de NOA-ondernemersopleiding leer je van verschillende docenten van alles (bij) over ondernemerszaken waar je normaliter niet alle dagen aan denkt. Door het net even anders te gaan doen, je focus te verleggen en praktische tips voor je onderneming meteen toe te passen, merk je dat ondernemen nog leuker wordt. Je kunt de gehele opleiding volgen, of inschrijven voor bepaalde cursusdagen. Ook kun je de opleiding samen met je (meewerkend) partner of collega’s volgen, zodat jullie de cursusdagen onderling kunnen verdelen en samen aan de examenopdracht kunnen werken.  

Belangstelling

Heb je belangstelling om in november aan deze opleiding mee te doen? Vul dan onderstaand alvast je gegevens in, zodat we contact met je op kunnen nemen zodra de cursusdata bekend zijn en de inschrijving wordt geopend. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid