NOA Menu
donderdag 8 november 2018

Controleer of bedrijf daadwerkelijk bij NOA is aangesloten!

Wilt u zeker zijn dat de geoffreerde werkzaamheden met garantie worden uitgevoerd? Controleer dan of het bedrijf van uw keuze daadwerkelijk bij NOA is aangesloten. Helaas is ons logo gewild en komt het – ondanks controle – wel eens voor dat een bedrijf onrechtmatig claimt bij NOA te zijn aangesloten.

Nieuwe Leden

Als consument vertrouwt u graag op het advies van de specialist. Welke werkzaamheden moeten er worden uitgevoerd om uw wensen in vervulling te laten gaan? En hoe kunt u er op vertrouwen dat er gemaakt wordt wat u samen heeft afgesproken? 

Hoe kan ik zien dat een bedrijf NOA-garantie geeft? 

Alle bedrijven die bij NOA zijn aangesloten, geven automatisch de NOA-Afbouwgarantie of NOA-ABN Natuursteengarantie als ze voor een particuliere opdrachtgever werken. Dit is geregeld in de algemene consumentenvoorwaarden voor het afbouwbedrijfnatuursteenbedrijf en voor grafwerken. Bekijk in ons ledenoverzicht welke bedrijven bij ons zijn aangesloten. Onze keurmerken en logo’s zijn namelijk gewild en helaas wordt er wel eens misbruik van gemaakt. Controleer daarom altijd op deze site of het bedrijf daadwerkelijk bij ons is aangesloten.  

Welke werkzaamheden verricht een NOA-bedrijf eigenlijk? 

‘Afbouwen’ is natuurlijk een ruim begrip. Voor de één is dat een complete verbouwing van een woonhuis, voor de ander is dat het aanbrengen van een ‘finishing touch’ voor ultiem woongenot. En ook voor het ontwerp en de uitvoering van een persoonlijk grafmonument kunt u bij een selecte groep van onze leden terecht. Onze bedrijven zijn meestal gespecialiseerd in één van onze sectoren, te weten stukadoren, vloeren en terrazzo, natuursteen of plafond- en wandmontage. Het zijn echte vakmannen, die precies weten hoe én op welke manier ze uw wensen kunnen vertalen tot een concreet eindproduct. Natuurlijk kennen onze vakmannen weer andere gespecialiseerde vakmannen, waar ze graag mee samenwerken, zodat uw verbouwing - of deze nu groot of klein is - efficiënt kan verlopen.  

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid