NOA Menu
woensdag 1 maart 2017

Cobouw Café op de Vloerendag

Het Cobouw Café is de eerste live-talkshow voor de bouw. Heeft u de debatten van het café al eens gevolgd op Business News Radio? Bouwers, architecten, opdrachtgevers en politici worden aan de tand gevoeld over actuele onderwerpen. Cobouw-journalisten Thomas van Belzen en Joost Zwaga strijken 30 maart a.s. neer in het bruin café van de Vloerendag!

Cobouw Café

Het idee voor het Cobouw Café ontstond uit de wens van de redactie om verhalen van lezers te horen. Want, hoe kun je verhalen schrijven als je niet weet wat er leeft en speelt? In korte tijd is het Cobouw Café uitgegroeid tot een spraakmakend programma, waar prominente gasten uit de bouwwereld en de politiek met elkaar en de cafégasten discussiëren. De debatten worden live uitgezonden op Business News Radio. Op 30 maart 2017 wordt het Cobouw Café gehouden in het bruin café van de Vloerendag. De toegang tot deze vakdag met een beurs en interessante lezingen is gratis, dus alle belangstellenden zijn welkom! 

Binnenkort meer nieuws over tafelgasten en cafédebat

In samenwerking met Cobouw is NOA de inhoud van het cafédebat aan het voorbereiden. Binnenkort presenteren we u uiteraard graag de tafelgasten en onderwerpen. Zorg dat u het Cobouw Café op 30 maart a.s. live bijwoont, vanaf 16.15 uur bij NOA in Veenendaal!

Inschrijven voor het Cobouw Café 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid