NOA Menu
vrijdag 7 maart 2014

Burgemeester Kolff ‘her’opent pand AFNL / NOA in Veenendaal

De burgemeester van Veenendaal, Wouter Kolff, ‘her’opende donderdag 6 maart officieel het pand van NOA en de AFNL met het doorknippen van een lint. De Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra voert vanaf medio net als NOA hun secretariaten vanuit het Afbouwcentrum aan de Nieuweweg 226 in Veenendaal.

Burgemeester

Door intensieve samenwerking proberen we de collectieve en individuele belangenbehartiging van 3400 ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in bouw, afbouw en infra te verbeteren.

Bouwnijverheid nog belangrijker voor Veenendaal

NOA is natuurlijk al vele jaren in Veenendaal gevestigd. “Veenendaal zal voor de bouwnijverheid nog belangrijker worden, omdat met de komst van de Aannemersfederatie, achttien branches die bij de AFNL zijn aangesloten, hun belangen geheel of gedeeltelijk vanuit Veenendaal behartigen”, aldus NOA-algemeen secretaris Frank Rohof.
Met het doorknippen van een rood-wit-blauwe lint door de burgemeester is symbolisch de toegang tot het gebouw voor de beide organisaties geformaliseerd. Het rood-wit-blauwe lint symboliseert voorts de nationale belangenbehartiging; zowel AFNL als NOA hebben Nederland in de naam staan. Daarnaast maakt rood onderdeel uit van het AFNL-logo en blauw van de NOA.

Bouwkoepel interessant voor lokale economie

AFNL-directeur Van der Maas gaf bij de opening aan te hopen “dat AFNL en NOA samen de nodige impulsen, ook qua werkgelegenheid, aan Veenendaal zullen geven. En, daar Veenendaal de tweede gemeente in Nederland is met een grote bouwkoepel, te verwachten dat dit verwante en vérverwante activiteiten aantrekt waarvan de lokale economie zou kunnen profiteren. Zo ligt het in de rede dat naast de scholingsactiviteiten van NOA ook de scholingsactiviteiten van de AFNL in de toekomst zich in Veenendaal gaan concentreren.” Van der Maas adviseerde Burgemeester en Wethouders met beide organisaties in gesprek te gaan om te bekijken hoe de organisaties in promotionele activiteiten van de gemeente te etaleren.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid