NOA Menu
woensdag 3 juli 2013

Bouw nou op gaat door!

Op donderdag 20 juni jl. zijn wij gezamenlijk met andere bouwbranches de ‘Bouw nou op’- campagne begonnen. De advertentiepagina’s in de dagbladen en de commercial op de radio hebben geleid tot grote bezoekersstromen op de website www.bouwnouop.nl.

Bouwnouop

Al enkele duizenden bezoekers hebben inmiddels hun digitale handtekening op de campagnesite achtergelaten. En ook de Bouw Nou Op Facebookpagina telt al vele honderden vrienden. Maar we zijn er natuurlijk nog lang niet. 

Minister Blok heeft in een reactie gezegd niets te zien in de maatregel om de btw ook voornieuwbouw te verlagen. Daarom is het noodzakelijk dat we de campagne de komende tijd met elkaar nog meer onder de aandacht blijven brengen om zo de druk te verhogen. 

Bent u al naar de campagnesite geklikt om de actie met een digitale handtekening teondersteunen? De campagne richt zich nu overigens op de positieve ‘Bouw nou op’- benadering. De door sommigen gewraakte ‘zerkenuitstraling’ is naar de achtergrond geschoven.

 

Ook u kunt helpen: deel op uw website en/of sociale media de link naar www.bouwnouop.nl en www.facebook.com/bouwnouop. Als u over de campagne wilt twitteren, gebruik dan de hashtag #bouwnouop. Natuurlijk is er ook een twitteraccount: www.twitter.com/bouwnouop

 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid