NOA Menu
donderdag 20 juni 2013

"Bouw Nou op!"

Vanmiddag gaat er een bewustwordingscampagne van start. Vanaf 16.30 uur vindt er een ludieke actie plaats tegenover de ingang van de Tweede Kamer. Daarbij wordt een brief van de deelnemende organisaties - waaronder NOA - overhandigt aan Minister Stef Blok.

Bouwnouop

Deze bewustwordingscampagne is nodig, omdat elke dag zeven bouwgerelateerde bedrijven noodgedwongen hun deuren sluiten. En er dagelijks gemiddeld 125 medewerkers op straat komen te staan. De crisis in de bouw raakt vele bouwvakkers, maar ook andere beroepen.

Meerdere organisaties uit en rond de bouw, waaronder NOA, Aannemersfederatie Nederland (AFNL), Vereniging van woningcorporaties (Aedes), CNV Vakmensen, FNV Bouw, OnderhoudNL, NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers hebben het initiatief genomen voor een bewustwordingscampagne. Onder het motto ‘De crisis in de bouw raakt ook jou’ wordt het publiek in onder andere (paginagrote) advertenties in dagbladen en radiospotjes opgeroepen om www.bouwnouop.nl steun te geven aan maatregelen die de bouw, de woningmarkt en daarmee de economie werkelijk op gang helpen. U kunt onze actie steunen door de site te bezoeken en de petitie te tekenen. Informeer ook uw medewerkers en relaties om hun steun te betuigen. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid