NOA Menu
donderdag 3 mei 2018

BinnenBouw Expert 2018: word jij de allerbeste?

Wie een jaar lang de titel BinnenBouw Expert van Nederland wil gaan dragen, moet nu actie ondernemen! Tot eind mei kunnen plafond- en wandmontagebedrijven schriftelijk indienen waarom en hoe ze de meest vooruitstrevende afbouwer zijn. Genomineerden maken kans op een fraaie bedrijfsvideo en de winnaar krijgt een pr-pakket ter waarde van € 3.000,-!

Binnen Bouw Expert

Tijdens de Plafond en Wanddag in november 2017 hebben NOA en NVF de BBE AWARD ingesteld; de BinnenBouw Expert Award wordt in het najaar feestelijk uitgereikt. Wij nodigen - of dagen - professionele plafond- en wandmontagebedrijven uit mee te doen aan het winnen van deze award!

Uitblinkers gezocht!

Om de award te winnen, moet je natuurlijk wel wat doen: Omschrijf in minder dan 300 woorden hoe jouw bedrijf uitblinkt, onderscheidend is, of heel slim onderneemt. Je kunt inschrijven voor één of meer van de volgende thema’s:

  1. Organisatie en/of organisatiestructuur
  2. Manier van bedrijfspresentatie (digitaal of in dagelijkse contacten)
  3. Uitstekende serviceverlening of uniek serviceconcept
  4. Uitzonderlijk business model

Samenwerking NOA-NVF

De BBE AWARD is een gezamenlijk initiatief van NOA en NVF. De nieuwe prijs is in het leven geroepen om de positie van de afbouwer te verstreken. Met deze award moeten het vak en het vakmanschap binnen de bouw hoger gepositioneerd worden. Bedrijven, die bereid zijn te investeren in marktbewerking, serviceverlening en dat soort extra activiteiten verdienen het om middels de award in het zonnetje te worden gezet. 

Beoordeling

Alle inzendingen worden door een onafhankelijke jury beoordeeld. Uit alle inzendingen worden 10 bedrijven uitgenodigd om hun inzending aan de jury te presenteren, waaruit drie genomineerden komen. Het mooie is dat het voor deze award niet uitmaakt of je groot of klein bent, het gaat echt om het ondernemerschap. De drie hoofd genomineerden krijgen een videoreportage over hun bedrijf en unieke manier van zakendoen. De filmpjes worden getoond tijdens de uitreiking van de BinnenBouw Expert award in het najaar van 2018. De winnaar ontvangt een pr-pakket ter waarde van € 3.000,- en kan met trots een heel jaar lang het BBE logo dragen.

Meedingen?

De inschrijving staat open tot 31 mei as: Schrijf direct in. Lees op www.noa.nl/binnenbouwexpert meer over de gedachte achter en het belang van de award voor de sector. Eind juni/begin juli worden de tien geselecteerde bedrijven door de jury uitgenodigd. De uitreiking van de AWARD is in november van dit jaar.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid