NOA Menu
maandag 3 februari 2014

Beheer uw bedrijfspagina!

Elk NOA-lid heeft een eigen bedrijfspagina op NOA.nl. U kunt deze zelf beheren: nieuws vermelden en foto’s toevoegen.

 

Bedrijfspagina

Als lid van NOA heeft u kosteloos een eigen bedrijfspagina op NOA.nl. De pagina kunt u zelf beheren. Het is een gebruikersvriendelijk systeem. Daarmee kunt u zelf uw bedrijfslogo, foto’s van uw vakwerk en korte wervende teksten aan uw bedrijfspagina toevoegen. We beschrijven stap voor stap hoe u aan de slag gaat:

Beheer Uw Bedrijfspagina

 1. Log in op de website. Dat kan vanaf elke willekeurige pagina rechts bovenin de site. Als u uw leden-account nog niet hebt geactiveerd, doe dit dat dan nu
 2. Zoek in de zoekmachine op uw bedrijfsnaam of plaats waarin u gevestigd bent. Ga naar uw eigen bedrijfspagina.
 3. Klik op de button Pagina Wijzigen
 4. Pagina wijzigenU komt nu in het beheersysteem waarmee u teksten, bedrijfslogo en foto’s kunt toevoegen, of vernieuwen. LET OP: sla de bedrijfspagina tijdens het aanpassen regelmatig op om geen gegevens te verliezen. 
 5. Wijzig niet zomaar uw bedrijfsnaam, want deze is gekoppeld aan uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wilt u dit toch wijzigen, neem dan eerst contact met ons op.
 6. Vul elk kader met uw gegevens:
  • Upload uw bedrijfslogo
  • Controleer uw adresgegevens, e-mail en website
  • Vul uw social media adressen in. Ga hiervoor naar uw eigen LinkedIn-, Facebook- of Twitter-account en kopieer de url (inclusief http://) in de adresbalk van uw browser.
  • Typ een korte beschrijfsomschrijving
  • Som uw werkzaamheden/diensten op
  • Typ nieuws over uw bedrijf
  • Upload vier foto's van verschillende referentieprojecten en geeft elke foto een aparte titel (voordat u de pagina opslaat) en korte omschrijving.
 7. Als u de velden naar tevredenheid hebt ingevuld klikt u bovenaan de pagina op de button: Opslaan.
 8. Uw gewijzigde bedrijfspagina is binnen enkele seconden zichtbaar.

Tips bij het beheren van uw bedrijfspagina

 • Bent u nog niet actief op sociale media, dan adviseren we u accounts aan te maken en met regelmaat updates en foto's te delen met uw netwerk.
 • Denk na over een kernachtige bedrijfsomschrijving. Uw werkzaamheden/diensten kunt u in de opsomming kwijt, dus een herhaling waarvoor klanten bij u terecht kunnen, is niet nodig. Beschrijf bijvoorbeeld uw meerwaarde voor uw klant. Vertel waar u erg goed in bent. Hou het kort en krachtig.
 • U kunt maximaal twee nieuwsberichten plaatsen. Zorg daarom regelmatig voor nieuwe berichten en vermeld actualiteiten. Bijvoorbeeld dat u een bijzonder project hebt opgeleverd, dat u een nieuwe techniek beheerst of dat uw bedrijf in de plaatselijke media genoemd werd. Inspiratie nodig?  
 • U kunt maximaal vier foto’s van referentieprojecten uploaden. Zorg dat het foto’s zijn van uw eigen werk! Hoe verleidelijk het ook kan zijn om mooie plaatjes op internet te zoeken. Uiteindelijk wil uw klant toch zien welk resultaat ze kunnen verwachten als ze u de klus gunnen. Foto’s van collega’s gebruiken is echt not done!

Hulp nodig?

Lukt het niet om uw pagina bij te werken? Geen probleem, we helpen u graag! Neem contact op met Jolanda Reede of Joke Oussoren van ons NOA-secretariaat en u wordt ondersteund bij het beheren van uw bedrijfspagina. Tijdens kantooruren kunt u bellen: 0318-52 72 90. Als het secretariaat niet bereikbaar is (in de avonduren bijvoorbeeld) mail ons dan en we nemen contact met u op.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid