NOA Menu
woensdag 8 juni 2016

André Zehrfeld komt naar Nederland voor cursus stucmarmer

Stucmarmer is de stukadoorstechniek om een marmerachtig uiterlijk te geven aan wanden, lijsten, kolommen en zuilen. Het vraagt specifieke technieken en kennis van materialen om dit op een vakkundige manier toe te passen. André Zehrfeld is dé specialist op dit gebied. Deze maand komt hij naar Nederland om zijn kennis over te dragen aan ervaren stukadoors die deze techniek willen leren.

Cursus Stucmarmer

Alle cursisten van de restauratie-opleiding kijken reikhalzend uit naar de komst van meester Zehrfeld. Er zijn voor beide zesdaagse trainingen drie cursusplaatsen beschikbaar. Dus als je niet aan de driejarige restauratie-opleiding mee kunt doen, maar wél graag deze techniek wilt leren, dan moet je nu je kans grijpen. Deze cursus kan slechts eens in de drie jaar in Nederland worden gevolgd. 

De training is alleen geschikt voor ervaren stukadoors. Je leert technieken als het vertragen en inkleuren van speciaal gips en het samenstellen van gekleurde marmercomposities. Ook is er aandacht voor het schuren en polijsten van de werkstukken.

Meer info en inschrijven

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid