NOA Menu
woensdag 6 mei 2015

Altijd op de hoogte

Geef uw persoonlijke mailadres door!

Elke woensdag om stipt 4 uur ’s middags ontvangt ieder NOA-lid onze digitale nieuwsbrief: het laatste nieuws, info over bijeenkomsten en activiteiten, wijzigingen in wet- en regelgeving, of linkjes naar foto-impressies en artikelen op ons online kenniscentrum… U vindt het allemaal in NOA Actueel.

Altijd op de hoogte

Standaard ontvangt elk NOA-bedrijf de digitale nieuwsbrief op het algemene e-mailadres. Maar zijn er meer personen binnen uw onderneming? Of wilt u de nieuwsbrief liever op uw persoonlijke adres ontvangen? Dan kunt U de betreffende mailadressen simpel online aanmelden. Zo houden we elkaar op de hoogte van het laatste nieuws.

Woensdag 16:00 uur

NOA Actueel bestaat wekelijks uit maximaal zeven korte berichtjes, om u snel en overzichtelijk te informeren. We hebben inmiddels een trouwe schare lezers opgebouwd, die de nieuwsbrief wekelijks screenen en doorklikken naar informatie, die op dat moment voor hun relevant is. Helaas blijkt de nieuwsbrief nog niet bij al onze leden bekend: zonde! Krijgt u de nieuwsbrief op woensdagmiddag niet in uw mailbox? Dan mist u relevante informatie over uw sector, tips voor uw eigen onderneming en linkjes naar leuke weetjes, testjes, of te delen informatie met uw klanten. 

Geef uw e-mailadres meteen door. U wordt dan opgenomen in het mailingsysteem en ontvangt elke week NOA Actueel. Tevens ontvangt u eens per kwartaal een nieuwsbrief over en van nieuws van onze begunstigende leden. Uiteraard mag u uw mailadres ook aan ons secretariaat doorbellen: 0318-54 73 73.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid