NOA Menu
woensdag 22 januari 2014

AFNL betrekt NOA-pand

Woensdag 22 januari verhuisden alle medewerkers van de Aannemersfederatie Nederland vanuit Nieuwegein hun inventaris, dossiers en computers naar de kantoren op de begane grond van ons NOA-Afbouwcentrum.

AFNL

De AFNL-mensen werden warm onthaald. Voor hun komst waren de kantoren in gereedheid gebracht en had de ontvangsthal van ons pand een opknapbeurt gekregen. NOA-directeur Frank Rohof overhandigde trots de sleutel aan Wim van der Maas, directeur van de AFNL. 

Wim van der Maas

“Wij zijn meteen gesetteld en dezelfde dag alweer echt aan het werk! Want daar draait het in essentie om: ons inzetten voor ondernemers in de bouw. We zitten bovenop alle ontwikkelingen en AFNL en NOA kunnen er nu gezamenlijk voor zorgen dat onze ondernemers de aandacht krijgen die ze verdienen. De politiek heeft teveel zaken, die belangrijk zijn voor onze leden, de afgelopen jaren links laten liggen. De komende tijd wordt vak specialisme belangrijker en ook daarin kunnen AFNL, NOA - en ook OnderhoudNL samen volop aandacht voor vragen.” 

Frank Rohof

“Nu twee secretariaten onder één dak zijn gevestigd, zal dat de samenwerking tussen de verenigingen nog meer vergemakkelijken. Vooral in de gezamenlijke belangenbehartiging is er voor NOA winst te behalen. AFNL heeft vele contacten en een actieve benadering voor politiek Den Haag. Gezamenlijk kunnen we krachtiger optreden en vertegenwoordigen we een nog grotere club van ondernemers. Ongeacht de sector waaruit onze leden komen, hebben ze dezelfde belangen. Daarvoor kunnen NOA en AFNL nu samen de barricades opgaan!”

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid