NOA Menu
woensdag 12 september 2018

AfbouwVakdag 2019 op 4 april in Werkspoorkathedraal Utrecht

AfbouwVakdag 2019 wordt op 4 april dé dag voor iedereen die werkzaam is in de stukadoors-, natuursteen-, tegel-, vloeren-, terrazzo- en plafond- en wandmontagesector. Tijdens één overkoepelend evenement voor de hele afbouwbranche presenteren een groot aantal producenten, (toe)leveranciers en dienstverleners hun nieuwste technieken, apparatuur, diensten en producten. Het wordt een bruisende netwerkdag waar volop ruimte is om kennis op te doen en uit te wisselen.

Intro Nieuws

DIRECT NAAR AFBOUWVAKDAG.NL VOOR ALLE INFO!

Reserveer daarom nu alvast donderdag 4 april 2019 in uw agenda! De Werkspoorkathedraal in Utrecht krijgt die dag een festival-achtige setting met alles - maar dan ook echt álles - van en voor de afbouw. Alsof u een futuristische bouwplaats bezoekt, waar alle noviteiten, productontwikkelingen, machines en diensten worden gepresenteerd om uw werk makkelijker, mooier en interessanter te maken.  

Sectorwijken en een gezellig ‘dorpsplein’

De Werkspoorkathedraal is een immense voormalige fabriekshal waar vroeger rollend materieel voor het spoor en bruggen werden vervaardigd. De hal leent zich uitstekend voor een bruisend ‘afbouwdorp’, waar elke sector een eigen ‘expertise wijk’ krijgt. Zo wordt voor bezoekers heel duidelijk welke exposanten ze in een bepaalde wijk kunnen bezoeken. En natuurlijk zorgen we ook voor een gezellig ontmoetingsplein, met foodtrucks en barretjes, zodat dit dé netwerkplaats wordt waar u met bekenden en nieuwe contacten over marktontwikkelingen kunt praten. 

Professionele presentatie

Voor fabrikanten, leveranciers, leden en dienstverleners is AfbouwVakdag 2019 de vakbeurs bij uitstek om te laten zien wat u in huis heeft. Voor elk budget bieden we een passende presentatiemogelijkheid. Ons bouwdorp in de Werkspoorkathedraal bestaat namelijk uit bouwhekken, waarbij u kunt kiezen voor een voorbedrukt of eigen ontworpen bouwhekdoek. We hebben de hulp ingeschakeld van Gielissen Exhibitions, die exposanten gaat ontzorgen in de hele voorbereiding: ze maken het bouwhekdoek voor u klaar en bieden verschillende meubilair keuzes. Natuurlijk zorgt NOA er voor dat exposanten tijdens de AfbouwVakdag hun bezoekers een hapje en een drankje kunnen aanbieden, dat alles op en om de dag tot in de puntjes geregeld is en bezoekers de weg naar de AfbouwVakdag allemaal goed weten te vinden.

Afgestemd programma

Zoals bezoekers van eerdere vloeren- en natuursteenvakdagen gewend zijn, komt er ook een buitenplein met groot materieel, machinerie en mobiele installaties. Gedurende de dag zijn er ook enkele korte lezingen over technische onderwerpen. En zoals stukadoors en Plafond & Wand traditiegetrouw graag doen, sluiten we AfbouwVakdag ’s avonds af met een goed feestje! Een mooie gelegenheid voor standhouders en bezoekers om informeel gezellig met elkaar na te praten - en voor diegenen die dat willen ook de dansvloer uit te proberen. 

Exposantenwerving

De AfbouwVakdag 2019, waar we alle professionals in de afbouwsector bijeen willen brengen, valt en staat natuurlijk met een compleet aanbod van exposanten. Komende tijd zullen we alle fabrikanten, (toe)leveranciers en dienstverleners actief benaderen om een plaatsje op de beursvloer te reserveren. Wilt u zeker zijn van de mooiste plek, dan adviseren we om snel via www.afbouwvakdag.nl voor uw beursplek in te tekenen. Op deze website vindt u vooralsnog alle mogelijkheden voor exposanten. Later dit jaar wordt dit natuurlijk ook een interessante site voor bezoekers, met het allerlaatste nieuws, de beursplattegrond, een overzicht van standhouders mét de noviteiten die ze er gaan presenteren.  

GA NAAR AFBOUWVAKDAG.NL VOOR ALLE INFO!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid