NOA Menu

NOA hoofdsector ABN Natuursteen

Natuursteenbedrijf met of zonder personeel? De toegevoegde waarde is dat wij de leden ondersteunen bij het ondernemen. Wij behartigen uw ondernemersbelangen collectief en individueel. Het NOA-lidmaatschap biedt een uitstekende kans uw bedrijf in de markt te profileren. Meld u vandaag aan en word lid van NOA Hoofdsector ABN Natuursteen!

Bart Natuursteen

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven is dé brancheorganisatie voor ondernemers van een stukadoors-, vloeren-, terrazzo-, natuursteenbewerking-, blokkenstel-, plafond- en wandmontage of allround afbouwbedrijf. 

NOA is een moderne werkgevers- en brancheorganisatie in de afbouw- en natuursteenbranche voor bedrijven die werkzaam zijn in de sectoren bouw, afbouw, restauratie, renovatie, onderhoud, gedenktekens en wonen (huis & tuin). 

Het bestuur van de vereniging behartigt tezamen met een professioneel secretariaat alle collectieve en individuele belangen van aangesloten ondernemers. We hebben zo’n 1.700 leden die gezamenlijk representatief zijn voor tenminste twee derde van de totale omzet in de afbouw- en natuursteenbranche. Daar waar individuele bedrijven te klein zijn, kan NOA namens het collectief een sterke vuist maken. Samen met alle aangesloten ondernemers houden we de naam en het niveau in onze branches hoog.  

NOA ondersteunt u graag bij díe zaken waar u zich niet alle dagen mee bezig houdt, maar die wél heel belangrijk zijn voor uw onderneming. Met een NOA-lidmaatschap houdt u zelf meer tijd over voor de kernactiviteiten van uw bedrijf. 

REDENEN OM LID VAN NOA TE WORDEN

 • Gratis advies bij (ondernemers)vragen
 • Profiteer van financeel ledenvoordeel
 • Verklein je ondernemersrisico met algemene voorwaarden
 • Wij komen op voor jouw belangen
 • Bezoek boeiende sectorbijeenkomsten
 • Reken op juridische hulp
 • Scholing en vakgerichte cursussen
 • Meer zekerheid met de NOA-ABN Natuursteengarantie
 • Je wordt onderdeel van een groot netwerk
 • De CAO is goed geregeld
 • Schakel onze incassoservice in
 • Blijf helemaal up-to-date

Natuurlijk leggen we graag uit wat een NOA-lidmaatschap precies voor u kan betekenen: Lees verder of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij het NOA-secretariaat op 0318-547373. 

MEER DAN 100 JAAR EXPERTISE

De Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven heeft ruim 100 jaar zelfstandig de belangenbehartiging voor de natuursteenbranche verzorgd. In september 2016 is de ABN gefuseerd met NOA. Alle natuursteenbedrijven zijn nu verenigd in de NOA hoofdsector ABN Natuursteen en vormen een belangrijk onderdeel van de totale vereniging. Door het grote ledenaantal vormen we een krachtige stem en zijn we gesprekpartner voor overheid, andere brancheorganisaties, MKB-Nederland, werknemersorganisaties, belangenorganisaties, uitvoeringsinstanties en ondernemers. 

Natuursteengarantie

ABN NATUURSTEEN GARANTIE

De particuliere markt is voor veel natuursteenbedrijven van grote betekenis. Daarom zijn er in overeenstemming met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis algemene consumentenvoorwaarden overeengekomen, die leden van de hoofdsector ABN Natuursteen kunnen hanteren. Uitsluitend leden kunnen het kwaliteitslabel ABN NatuursteenGarantie voeren. Daarbij hoort automatisch ook aansluiting bij de Geschillencommissie Natuursteen. Dat biedt uw klanten vertrouwen en zekerheid. Lees er meer over

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid