NOA Menu

VERBAU

Stukadoren & Afbouw

VERBAU is de eersteklas partner voor betonstuc en leemstuc in Nederland en België. We bieden het totaalpakket van advies tot en met uitvoering en we verkopen onze producten aan professionals en doe-het-zelvers. We denken graag met je mee over jouw project en geven advies over materiaal en kleurgebruik. En desgewenst voeren we het werk met liefde uit, of we brengen je in contact met een premium verwerker van onze producten bij jou in de buurt.

Onze diensten:

  • Betonstuc/Béton Ciré
  • Leemstuc
  • Workshops
  • Winkel/groothandel

Nieuws

VERBAU-betonstuc uitgevoerd door professionals in heel Nederland en België

Het specialistische vakteam van VERBAU werkt vanuit Zaltbommel. Omdat de vraag naar uitvoering van met name VERBAU-betonstuc groter is dan we met ons eigen team kunnen bedienen, werken we vanaf nu met een selecte groep zelfstandige premium professionals. Deze verwerken VERBAU-betonstuc in hun eigen regio. Ons team en de premium professionals werken in heel Nederland en België. Online offerte-op-maat aanvragen Onze richtprijzen vind je hier: verbau.nl/betonstuc/prijzen Maar let op: prijsopgaves zijn altijd maatwerk. Voor de uitvoering van betonstuc kun je voortaan online een offerte aanvragen. Wanneer je het offerteformulier op www.verbau.nl volledig invult, sturen we je aanvraag door naar de premium professional in jouw regio. Bezoek onze toonkamer Wil je meer weten van betonstuc, het voelen en alle kleuren bekijken? Of wil je het werk alleen door het eigen team van VERBAU laten uitvoeren? Bezoek dan onze toonkamer. We maken graag kennis en laten je alle mogelijkheden zien. Na je bezoek sturen we je per e-mail een offerteformulier dat je thuis kunt invullen. Daarna ontvang je onze offerte in je mailbox. In de toonkamer maken we nooit ter plekke een offerte. Zoals gezegd: dat is echt maatwerk.

Referenties

Toonkamer-werkplaats-winkel

Toonkamer-werkplaats-winkel

Je bent van harte welkom in onze toonkamer-werkplaats-winkel in de vesting van Zaltbommel. We laten je de diverse materialen en technieken waarmee we werken graag bekijken, voelen én beleven. En we geven je met liefde persoonlijk advies. Vakwerk en het vertalen van je eigen identiteit in jouw interieur staan bij VERBAU centraal. In de toonkamer-werkplaats-winkel vind je inspiratie en leer je alles over betonstuc en leemstuc. Voor een ambachtelijk en uniek interieur met je eigen handschrift! Loop gewoon binnen op: Vrijdag: 11-18 uur Zaterdag: 11-15 uur Of bel (+31 (0) 418 84 22 25) of mail (post@verbau.nl) ons voor een afspraak voor een bezoek op andere dagen. Op vrijdag en zaterdag is het niet mogelijk een afspraak te maken.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid