NOA Menu

van Vonderen Interior Contractors b.v.
De Waterlaat 2
5571 MZ
Bergeijk
NOORD-BRABANT

Postadres Postbus 22
5570 AA
Bergeijk

T: 0497-572425
F: 0497-573975
M: 06-51424373

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie

van Vonderen Interior Contractors b.v.

Plafond- & Wandmontage

Als pionier in Nederland en België met Metal Stud is van Vonderen Interior Contractors uitgegroeid tot één van de grootste specialisten in droge-binnenafbouw. Wij bieden een zeer compleet afbouwpakket voor vloeren, wanden en plafonds in zowel nieuwbouw als renovatie. Onze expertise op het gebied van de technische en praktische mogelijkheden om te voldoen aan de gebruikerseisen van wanden en plafonds heeft er toe geleid dat we steeds vaker een bouwteampartner zijn, bijvoorbeeld bij zogenaamde hoogniveau-renovaties van woningen of bij het implementeren van een concept als passief wonen. Ook bij grote of complexe nieuwbouw- of herbestemmingsprojecten van utiliteitsgebouwen komt onze ervaring, kennis en pure capaciteit goed tot zijn recht. Dit verzekert u van een probleemloos binnen-afbouwproject dat in elk opzicht aan uw eisen voldoet.

Onze diensten:

  • Metal-Stud wanden
  • Metal-Stud plafonds
  • Systeemwanden
  • Systeemplafonds
  • Systeemvloeren
  • Akoestische wanden
  • Akoestische plafonds
  • Estrich vloeren
  • Prefab koven, kolommen en betimmeringen

Nieuws

van Vonderen wint de Gyproc Trophy 2013!

Van Vonderen Interior Contractors pakt prijzen! Van Vonderen wint de Gyproc Trophy 2013 met de inschrijving Erasmus Onderwijscentrum te Rotterdam, uitgevoerd voor JP van Eesteren Rotterdam. Tevens wint Van Vonderen de Gyproc Proffesionals Keuze 2013 met de inschrijving Strijp S gebouw Anton en Gerard, uitgevoerd voor Stam en de Koning Eindhoven. Tenslotte was van Vonderen ook nog eens genomineerd voor de Gyproc Innovatieprijs 2013 met het project Strijp S. Het was een schitterende avond op de SS Rotterdam te Rotterdam, waar van Vonderen een paar jaar geleden ook nog een grote hoeveelheid wanden heeft gemonteerd. De Gyproc Trophy een bijzondere waardering voor de schitterende projecten die van Vonderen heeft gerealiseerd! Dat dit dan ook nog op deze wijze door een vakjury, maar ook door collega bedrijven gewaardeerd wordt…..in één woord: waanzinnig! Trots op deze prestatie gerealiseerd door onze vakmensen. Tevens spreken wij onze dank uit aan onze opdrachtgevers, leveranciers, in het bijzonder Gyproc en onze overige partners, waardoor wij gezamenlijk deze schitterende projecten hebben kunnen realiseren. In juni zal Van Vonderen namens Nederland de Internationale Trophy vertegenwoordigen in Berlijn(D)

Nominatie 9th Saint-Gobain Gypsum International Trophy

Op 6 juni a.s. is van Vonderen Interior Contractors aanwezig op de 9th Saint-Gobain Gypsum International Trophy in Berlijn. Het is een wereldwijd evenement waarbij door 37 landen zo’n 100 projecten worden ingediend. Van Vonderen Interior Contractors is met 2 projecten genomineerd voor deze internationale prijs. Met het project onderwijscentrum EMCR Rotterdam zijn we genomineerd in de categorie "Plasterboard" en met het project gebouw Anton en Gerard, Strijp S Eindhoven in de categorie "Residential". Lees meer: op www.vanvonderen.nl/nieuws

Referenties

Erasmus Onderwijscentrum Rotterdam

Erasmus Onderwijscentrum Rotterdam

Het onderwijscentrum gehuisvest in de laagbouw van het nieuwe Erasmus Medisch Centrum vormt het hart van de faculteit Geneeskunde. In het gebouw zijn alle onderwijsfuncties en de Medische Bibliotheek samengebracht. De centrale ontmoetingsplek in het nieuwe Onderwijscentrum is het lichte en ruimtelijke onderwijsplein. Beeldbepalende elementen in het ontwerp van Claus en Kaan Architecten zijn een glazen dakconstructie, die het gehele plein overspant, en een enorme boekenwand met 2 kilometer wetenschappelijke boeken en tijdschriften. Rond het onderwijsplein zijn 40 colloquium- en collegezalen gesitueerd, met een capaciteit variërend van 15 tot 230 personen. De 'oude' collegezalen zijn vernieuwd en voldoen weer aan alle moderne eisen. Het was een zeer uitdagend project, waarbij hoge eisen aan geluidsisolatie, akoestiek en esthetica werden gesteld. Met name in de 3 collegezalen werden hier hoge eisen aan gesteld, met toepassing van diverse ingewikkelde details, waarbij gebogen, schuine en terugvallende details samen kwamen. Van Vonderen Interior Contractors heeft in opdracht van Aann. mij. J.P. van Eesteren b.v. de Metal-Stud wanden en -plafonds (ri-acoustic) geplaatst.

Strijp S gebouw Anton en Gerard

Strijp S gebouw Anton en Gerard

In februari 2012 is van Vonderen Interior Contractors in opdracht van Stam + de Koning Bouw b.v. uit Eindhoven begonnen met de binnenafbouw van de gebouwen Anton en Gerard op Strijp-S te Eindhoven. De voormalig industriële gebouwen bieden nu plaats aan zo'n 120 lofts. Het project is in vele opzichten uniek. Het zijn oude Philips fabrieken, waarbij nu in de 2 gebouwen zgn. loften zijn aangebracht, waarbij de brandwerendheid, geluidsisolatie en functionaliteit hoog, maar realiseerbaar waren. De gevels zijn aan de binnenzijde voorzien van voorzetwanden, waardoor het comfort hoog is. In de centrale gedeelten zijn indrukwekkende trappen aangebracht en aan de buitenzijde van het gebouw is de gebogen luifel gemaakt van Glasroc F 6 mm platen met een H1 classificatie. Tevens is in een zeer kort tijdsbestek ruim 180.000 m2 gipsplaten/gipsproducten verwerkt, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel stond.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid