NOA Menu
System Flex B.V.
De Leest 11
5107 RC
Dongen
NOORD-BRABANT

Postadres Postbus 166
5100 AD
Dongen

T: 0162-321880
F: 0162-323126
M: 06-55817678

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie

System Flex B.V.

Plafond- & Wandmontage

System Flex in Dongen produceert en monteert kwalitatief hoogwaardige scheidingswanden of systeemwanden. Met de stijlvolle wandsystemen van System Flex creëert u in elke omgeving snel en eenvoudig, fraaie en functionele ruimten. Onze hoogwaardige en duurzame wandsystemen zijn ideaal voor het inrichten van een flexibele werkomgeving of wanneer u een grote ruimte in meerdere kleinere open of gesloten ruimten wilt indelen. Scheidingswanden en plafonds: het complete traject. System Flex neemt opdrachtgevers graag alle zorgen uit handen. Daarom leveren en monteren wij ook diverse soorten systeemplafonds. Zo zorgen wij ervoor dat uw systeemwanden en systeemplafonds in elke ruimte perfect op elkaar worden afgestemd en naadloos op elkaar aansluiten. Indien een bestaande situatie moet worden aangepast, verzorgen wij desgewenst ook de vakkundige demontage van bestaande wand -en plafondsystemen. U heeft ook dan één aanspreekpunt voor het complete traject.

Onze diensten:

  • systeemwanden producent
  • Scheidingswanden producent
  • Metalstudwanden
  • Metalstudplafonds
  • Afwerking Metalstud
  • Systeemplafonds
  • Interieurbouw
  • Totaalafbouw
  • Totaal inrichter
  • Naadloze Akoestische plafonds

Referenties

Anna Stede

Anna Stede

System Flex BV Produceerde en monteerde de systeemwanden voor het werk Anna Stede. De oude kerk is omgebouwd om te dienen als kantoor wat een zeer speciale werkomgeving met zich meebrengt.

Audi Amsterdam

Audi Amsterdam

System Flex BV tekende voor de totale afbouw van de Grootste Audi garage in Europa. System Flex leverde hier de akoestische plafonds de ronde MS wanden die naadloos in het plafond of in e vloer verdwijnen, De systeemwanden en de systeemplafonds.

Provinciehuis Zuid Holland

Provinciehuis Zuid Holland

Voor de firma Strukton produceerde en leverde System flex alle Systeemwanden die allemaal moesten voldoen aan een hoge dB eis. Flex Light de luxe is hiervoor toegepast met als resultaat een zeer tevreden eindgebruiker.

Fletcher Hotel Amsterdam

Fletcher Hotel Amsterdam

Voor de firma Strukton bouwde System Flex het gehele hotel af. Te beginnen met alle Brandwerende tussenwanden. De gehele buitengevel met ronde MS wanden. De ronde koven boven toilet en douche om techniek te laten verdwijnen. De glazen douches en de glazen toilet wanden. In het restaurant de doorval veilige Flex Light de luxe wanden. De speciale systeemplafonds met ronde buizen in koper kleur. in de gangen de ronde stalen systeemplafonds en de daarbij behoren ronde Ledstrip verlichting. boven de receptie leverde wij de Brandwerende glazen wanden die gesegmenteerd in het gebouw staan.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid