NOA Menu

Stucadoorsbedrijf van Harsselaar
Dreef 88
8256 AW
Biddinghuizen
FLEVOLAND

Postadres Dreef 88
8256 AW
Biddinghuizen

T: 0321-332427
F: 0321-326212
M: 06-51741098

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie
Stucadoorsbedrijf van Harsselaar

Stucadoorsbedrijf van Harsselaar

Stukadoren & Afbouw

Stucadoorsbedrijf van Harsselaar is een bedrijf dat constante kwaliteit levert. Dit is onze reclame. Door jarenlange ervaring te combineren met de nieuwste technieken zijn wij in staat vakwerk te leveren. Waarom stucwerk door Stucadoorsbedrijf van Harsselaar? Wij zorgen niet alleen voor de hoogste kwaliteit conform alle kwaliteitseisen voor een eerlijke prijs (inclusief 5 jaar garantie), maar wij houden u ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Regelmatig volgen onze stucadoors een cursus en wij zijn aangesloten bij de Noa en bedrijfschap afbouw. Waardoor u verzekerd bent van diverse garanties.

Onze diensten:

 • Stucwerk
 • Buiten stucwerk
 • Lijsten en Ornamenten
 • Renovatie
 • Sausklaar Opleveren
 • Sauswerk
 • Schuurwerk
 • Sierpleister
 • Spuitwerk
 • Traditioneel Stucwerk
 • Wandafwerking
 • Plafondafwerking
 • Frescolori
 • Beton Ciré
 • Raapwerk
 • Metallic sierpleister
 • Glad pleisterwerk
 • V-naden plafond
 • Sausen
 • Colorstuc

Nieuws

Onze Stucadoors

Nico ‘In het jaar 2000 heb ik, Nico van Harsselaar, de stap genomen om een eigen bedrijf te starten. Dit was voor mij een logische stap doordat mijn vader en opa in hetzelfde vak werkzaam zijn geweest. Het is met de paplepel in gegoten en daar ben ik trots op. Voordat ik een eigen bedrijf startte heb ik gewerkt als stucadoor bij een baas. De afwisseling in mijn werk vind ik prachtig en adviserende rol die ik heb als stucadoor geeft mij veel voldoening. Door de jarenlange ervaring die ik heb, weet ik precies welk soort stucwerk prachtig uitkomt. Het doet mij altijd veel deugd als ik hoor van klanten dat zij erg blij zijn met mijn werk.’ Roel ‘Sinds 2012 ben ik, Roel van Harsselaar zoon van Nico, mijn eigen bedrijf gestart en werk ik samen met mijn vader in het bedrijf Stucadoorsbedrijf van Harsselaar. Dit bevalt ons prima omdat wij allebei dezelfde werkmentaliteit hebben. De klant moet tevreden zijn! Dat is waarvoor wij gaan. Ik heb de stucadoorsopleiding gevolgd in Utrecht waar ik diverse diploma’s heb behaald. Sinds mijn 16de ben ik al actief als stucadoor. Eerst heb ik 8 jaar voor een baas gewerkt en nu werk ik samen met mijn vader.’ Unieke samenwerking Nico legt uit: ‘Doordat wij samenwerken hebben wij een groot voordeel in handen. Wij combineren de ruim 30 jaar ervaring die ik heb opgedaan met de nieuwste technieken die mijn zoon tijdens zijn opleiding heeft geleerd en in de praktijk heeft gebracht. Daarnaast is het door onze samenwerking mogelijk om kleine en grotere projecten aan te pakken en in een kort tijdsbestek de werkzaamheden uit te voeren zodat u er niet te lang overlast van heeft.’ ‘Wat begon als een klein bedrijfje met de eerste klussen is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopende zaak waar mijn zoon en ik met plezier aan en in werken. Ons doel is dat u een tevreden klant bent waar we nog graag eens terug mogen komen’, aldus Nico.

Beton Ciré is één van de nieuwste materialen in stucadoorsland

Als er een nieuw product op de markt is, is mijn nieuwsgierigheid geprikkeld. Wat zijn de technische specificaties van het product, hoe ziet dit nieuwe materiaal er met het blote oog uit en hoe pas ik het toe? Reden genoeg om een dag op cursus te gaan en kennis te maken met het nieuwste van het nieuwste. Om vervolgens Beton Ciré toe te voegen aan ons assortiment. Kijk voor varianten van Beton Ciré ook eens op http://www.vanharsselaar.nl/wandafwerking/frescolori/ De dag van de cursus breekt aan en ik heb zin om aan de slag te gaan. De cursus vindt plaats bij de Stucerij in Lemmer. Hiervoor is een specialist van Beron Ciré ingevlogen om onder andere mij het fijne uit te leggen van dit bijzondere materiaal. We beginnen dan ook met de nodige theorie. Nuttige informatie over hoe ik de ondergrond kan controleren en hoe ik scheurvorming kan voorkomen. Deze informatie is cruciaal om goed vakwerk te kunnen leveren. Het is zo jammer dat er ook de zogenoemde cowboys in het vak actief zijn. Zij volgen geen cursus en ‘smeren’ letterlijk de klant iets aan. Eeuwig zonde! Alleen theorie is niet voldoende om goed te kunnen werken met dit materiaal, ook in de praktijk gaan we aan de slag. Ik begin met het aanbrengen van een laag van ongeveer 1,5 mm, nadat deze laag is uitgehard start ik met de tweede laag en deze laag is 2,5 mm dik. Korte krachtige halen zijn het geheim om veel structuur te krijgen in het materiaal. Maar hier blijft het niet bij. Na uitharding moet het product gepolijst en gereinigd worden zodat ik met de afwerkfase kan starten. ‘Sealer’ is de laatste afwerking, dit voorkomt het intrekken van vuil en zorgt ervoor dat Beton Ciré gemakkelijk schoon te maken is. Producten waarbij extra aandacht is voor het schoonhouden van het materiaal, zijn voor mij het meest interessant. Ik wil graag dat mijn klanten zo lang mogelijk van het resultaat kunnen genieten. Vijf redenen om Beton Ciré te gebruiken: 1. het ontzettend hard wordt waardoor je weinig kans hebt dat het beschadigd (duurzaam); 2. het een afwerking is die bijna niemand heeft en daardoor uniek is; 3. het is een vochtafstotende afwerking en daardoor geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer; 4. de afwerking is vuilafstotend en erg goed schoon te houden; 5. De afwerking geeft een luxueuze uitstraling. Ook nieuwsgierig geworden naar Beton Ciré? Neem contact met mij op voor meer informatie of een offerte: Roel@vanharsselaar.nl of 06-47357900

Referenties

Fam. Kleiboer

Fam. Kleiboer

Nico en Roel hebben ons gehele appartement gestucadoord. Het zijn twee hardwerkende stucadoors die netjes werken. Wij hebben ze de sleutel gegeven en dat kan je met een gerust hart doen. Met het resultaat zijn we super blij! Door de lichtinval was er een klein stukje muur waar het sierpleister niet helemaal goed had gepakt. Dit werd direct door ze opgelost. Wij kunnen ze dan ook met een gerust hart aanraden.

M. Zaaijer

M. Zaaijer

Prachtig werk verricht! Alle gemaakte afspraken netjes nagekomen en wij raden Nico dan ook zeer aan om uw stucwerk voor u te laten uitvoeren.

Familie van den Donker

Onze slaapkamer is prachtig geworden, fijn dat je op zo'n korte termijn kon komen. En dat in de kerstvakantie! Bedankt!

Jan en Bea Dame

Bedankt Nico. Uitstekend werk geleverd. Snel en zorgvuldig voor een prima prijs. Fijn dat je wat extra wilde doen. Ons huis is weer als nieuw. Ik kan je bij iedereen aanbevelen. Groet, Jan en Bea

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid