NOA Menu
Stuc Supply
Weide 4
2821 ZT
Stolwijk
ZUID-HOLLAND


M: 06-50460528

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie

Stuc Supply

Stukadoren & Afbouw

Wanden. In ieder gebouw, in ieder huis, dragen ze niet alleen het dak, maar ook de handtekening van de eigenaar. Van oudsher onopvallend en neutraal op de achtergrond, maar steeds vaker een blikvanger, vol in de schijnwerpers. Met zowel authentieke als moderne materialen en technieken, zijn de afwerkmogelijkheden van nu bijna onbegrensd. Stucsupply houdt zich voortdurend bezig met de veranderingen van trends en wensen, vernieuwende materialen en technieken, uiteraard met als basis hoogwaardig vakmanschap. Thuis in alle wand- en plafondafwerkingen, brengt Stucsupply de sfeer aan die je zoekt, in iedere ruimte en op elke ondergrond. Er kan zoveel meer…

Onze diensten:

  • Badkamers
  • Spachtelputz
  • Decoratieve afwerkingen
  • Beton-Ciré
  • Sausklaar maken
  • Sauswerk
  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie

Referenties

Waterdicht stucwerk voor in de natte ruimten. Estuco van Cumen

Waterdicht stucwerk voor in de natte ruimten. Estuco van Cumen

Een badkamer zonder voegwerk is niet alleen hygiënischer, maar ook zoveel strakker in vormgeving. De afwerking kan modern en glad als een spiegel zijn, maar ook een hint geven naar de marmeren badhuizen uit lang vervlogen tijden. De keus is groot, en geheel aan jou…

Decoratief stucwerk

Decoratief stucwerk

Thuis in alle wand- en plafondafwerkingen, brengt StucSupply de sfeer aan die je zoekt, in iedere ruimte en op elke ondergrond.

Decoratief stucwerk

Decoratief stucwerk

Wanden. In ieder gebouw, in ieder huis, dragen ze niet alleen het dak, maar ook de handtekening van de eigenaar. Van oudsher onopvallend en neutraal op de achtergrond, maar steeds vaker een blikvanger, vol in de schijnwerpers.

Decoratief stucwerk

Decoratief stucwerk

Met zowel authentieke als moderne materialen en technieken, zijn de afwerkmogelijkheden van nu bijna onbegrensd. StucSupply houdt zich voortdurend bezig met de veranderingen van trends en wensen, vernieuwende materialen en technieken, uiteraard met als basis hoogwaardig vakmanschap.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid