NOA Menu

Ruys Vloeren B.V.
Lange amerikaweg 89
7332 BP
Apeldoorn
GELDERLAND

Postadres Postbus 558
7300 AN
Apeldoorn

T: 055-5335363
F: 055-5337959

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie

Ruys Vloeren B.V.

Vloeren & Terrazzo

Wij bieden hoogwaardige totaaloplossingen in bedrijfsvloeren voor nieuwbouw en renovatie. Onze missie is het adviseren en duurzaam realiseren van complete hoogwaardige industriële dekvloeren bij adviseurs en eindgebruikers in nieuwbouw en renovatie. Ons succes halen we uit duurzame klanttevredenheid. Hierbij is het belangrijk om zowel nationaal als internationaal een deskundig en betrouwbaar partner te zijn, die vanaf het begin in belang van de gebruiker meedenkt om een optimale totaaloplossing op het gebied van vloerafwerking te realiseren.

Onze diensten:

  • Kunstharsgebonden vloeren
  • Monoliet-/Betonvloeren
  • SchurenSlijpenPolijsten
  • Terrazzovloeren
  • Zandcementvloeren
  • RVS putten en Goten
  • Pantserdekvloeren
  • Bedrijfs-/Industrievloeren

Referenties

Margia vloeren bij Huuskes Enschede

Margia vloeren bij Huuskes Enschede

Bij Huuskes te Enschede is in december 2011 is een groot nieuwbouw project opgeleverd. Ruim 7000 m² vloer werd aangelegd, waarbij Margia granietvloeren en Margia Stone vloeren werden toegepast. Ook werd er 1 kilometer RVS stootbanden geplaatst. In 2012 hebben we dit project opgeleverd voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.

Plasvrije Margia granietvloer bij Topkip

Plasvrije Margia granietvloer bij Topkip

Toen bij Topkip Amsterdam de oude bedrijfsruimte aan de Modemstraat te klein was geworden, zijn de plannen ontstaan om een nieuw bedrijfspand te bouwen. Er werd een geschikte locatie gevonden en Ruys Vloeren werd ingeschakeld. Ruys heeft een ca. 475 m² grijs/witte Margia granietvloer, in combinatie met RVS stootbanden én de benodigde vloerputten gerealiseerd.

NedTrain Tilburg

NedTrain Tilburg

Ruys Vloeren heeft bij NedTrain Componentenbedrijf te Tilburg in opdracht van de hoofdaannemer, Wijnen Bouw uit Someren, een supervlakke pantserdekvloer gerealiseerd. Deze pantserdekvloer had een laagdikte van 50mm. Er is in totaal voor ca. 4650 m² aan vloer gelegd.

Bedrijfsvloeren bij Nice to Meat,

Bedrijfsvloeren bij Nice to Meat,

Nice to Meat levert rundvlees aan vele toprestaurants en luxe hotelketens. Het bestaande bedrijfspand van Nice to Meat in Amsterdam werd te klein. Er is besloten om een nieuw pand in Almere aan te leggen. Ruys Vloeren heeft voor 3500m² aan vloeren gelegd.,

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid