NOA Menu

Q-plast
Kampakker 29
1541 TS
Koog aan de Zaan
NOORD-HOLLAND

Postadres Kampakker 29
1541 TS
Koog aan de Zaan

T: 075-6122350
M: 06-44384338

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie
Q-plast

Q-plast

Stukadoren & Afbouw

Q-plast beschikt over meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van stucwerk, u bent dan ook verzekerd van vakmanschap. Wij zijn een stucadoorsbedrijf gevestigd in Koog aan de Zaan en al 15 jaar de stucadoor van Zaandam en omstreken. Wij staan garant voor hoogwaardige wand- en plafondafwerking, zowel binnen- als buitenshuis. Q-Plast biedt u een zeer divers aanbod aan sierpleisterwerk zoals spachtelputz, geschuurde en gladde plafonds, lijsten en ornamenten en ook voor de decoratieve pleisters zoals pandomo, tadelakt, kalkpleister en leem kunt u bij ons terecht. Voor een overzicht van de mogelijkheden met stuc, kunt u onze portfolio bekijken. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere klant, maar ook voor de grote en kleinere aannemers hebben wij al enkele projecten succesvol afgerond. Voor een goed en vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen. Zit u in de regio Zaandam en heeft u een goed stucadoorsbedrijf nodig zoek dan niet verder.

Onze diensten:

 • Gladpleisterwerk
 • Schuurwerk
 • spachtelputz
 • sierpleister
 • pandomo
 • Nova Color
 • Betoncire
 • Mortel Color
 • Naadloze vloeren
 • Betonlook
 • Badkamers

Nieuws

Badkamer trends

Herinnert u zich nog de badkamers van vroeger, de gehele ruimte bekleed met kleine tegeltjes, in de meest rare kleuren? Door de jaren heen is de badkamer steeds belangrijker geworden. Het liefst maken we tegenwoordig van de badkamer een eigen wellnessruimte om tot rust te komen en te ontspannen. Deze wellnessruimte creëren we niet door het plaatsen van de ouderwetse tegeltjes. Daarom is het stucen van de badkamer dan ook de huidige trend. De wellness sfeer is op verschillende manieren door de stucwerk te creëren. Italiaans stucwerk wordt al gebruikt sinds de Romeinse en Griekse oudheid en geeft een warme, natuurlijke en luxe uitstraling. De basis van de stucpasta is gemalen marmer waaraan gebluste kalk is toegevoegd, waardoor een echt marmereffect ontstaat. Tadelakt is Marokkaans stucwerk. Tadelakt betekent in het Berbers ‘inwrijven’. De basis van de stucpasta is leem en kalk. Tijdens het drogen van het stucwerk wordt het glad gewreven, gepolijst met steen en olijfzeep. Hierdoor ontstaat er een marmerachtige wand. Beton circe is het Franse stucwerk en betekent letterlijk ‘sier beton’. De basis van de stucpasta is cementmortel en wordt bij het stucen uitgepoetst tot een steenachtige laag. Het effect hierdoor is ruwer en industrieel. Er zijn meerdere redenen waarom stucwerk in de badkamer populair is. Wanneer u een badkamer heeft met een van de bovenstaande beschreven stucwerk geeft u dat de volgende voordelen: - Geen vieze schimmelige voegen meer - De wand is eenvoudig schoon en droog te maken met een raamwisser - Het is een duurzaam en organisch product dat van zichzelf een schimmelwerende werking heeft - De soorten stucwerk is te plaatsen over uw huidige tegels heen - Het is verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. - Het is gemiddeld niet duurder dan een betegelde badkamer - Ook de wanden kunnen behandeld worden net als op de vloeren. Hierdoor krijgt u een geheel en uw eigen wellnessruimte

Referenties

Diverse betonlook badkamers

Diverse betonlook badkamers

Ideaal voor in de Badkamer volledig naadloze wand en vloer afwerking. geen beschimmelde kit en voegen meer.

Keukens

Keukens

Wanden afgewerkt met een Lichte kleur en afgelakt in een 2 componentenlak om het afneembaar te maken voor kookresten

Betonlook Meubels voor binnen en buiten

Betonlook Meubels voor binnen en buiten

Diverse afwerkingen zijn mogelijk voor binnen en buiten. Op maat gemaakte tafels en ook mogelijkheid om bestaande tafels te restylen.

Keukenblad afgewerkt

Keukenblad afgewerkt

Blad gemaakt van watervast hechthout en afgewerkt met Mortex Color in een lichte kleur.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid