NOA Menu

Obimex BV
Twentepoort West 39
7609 RD
Almelo
OVERIJSSEL

Postadres Postbus 804
7600 AV
Almelo

T: 0546-455513
F: 0546-455608

stuur een bericht

Obimex BV

Obimex BV

Plafond- & Wandmontage

Obimex uit Almelo is dé groothandel op het gebied van binnenafbouw. Vanuit onze ruime voorraad in Almelo beleveren wij heel Nederland op het gebied van plafonds, wanden en verlichting. Vandaag bestellen, is morgen op de bouw aanwezig. Bij Obimex zijn service, kwaliteit en leveringssnelheid van essentieel belang. Met een compleet leveringsprogramma en eigen vrachtwagens spelen wij in op de toenemende vraag naar snelle, correcte leveringen en kwaliteit met esthetisch hoogwaardige producten. Naast eigen productie van aluminium systeemwanden, de zogeheten OBIWAND, is Obimex constant bezig nieuwe producten te ontwikkelen en te genereren om haar klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij trainen ons verkoopteam elke maand in samenwerking met de belangrijkste leveranciers zodat wij altijd de benodigde vakkennis in huis hebben om je correct te adviseren in de mogelijke oplossingen op het gebied van plafonds, wanden en verlichting. Wij zijn je graag van dienst! Het Obimex team

Onze diensten:

  • Systeemplafonds
  • Systeemwanden
  • Volglaswanden
  • Metal stud plafonds
  • Metal stud wanden
  • Voegproducten
  • Verlichting
  • Klimaatplafonds
  • Akoestische oplossingen

Referenties

Welkom bij Obimex

Welkom bij Obimex

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde showroom en laat je inspireren!

Obi 600 volglaswand

Obi 600 volglaswand

Obimex biedt je een overtuigend antwoord op de eisen van vandaag: ‘Less is more’. Met die gedachte is de elegante Obi 600 volglaswand ontwikkeld. Wanden die zich onderscheiden door middel van beperkt profielgebruik en minimalisme. De glaspanelen zijn onderling verbonden middels een tape. Aan de boven- en onderzijde is het glas geklemd in een aluminium profiel. De glaspanelen worden in de profielen afgeklemd met rubbers die verdekt zijn gemonteerd, wat zorgt voor een fijne strakke belijning en evenwicht in het project. Het resultaat? Een zeer montagevriendelijke volglaswand met een moderne subtiele uitstraling. Een glasheldere oplossing voor elk project.

Obiwand systeemwanden

Obiwand systeemwanden

De Obiwand onderscheidt zich door een diversiteit in uitvoeringen en het montage gemak waarom de Obiwand jouw project tot een succes maakt. Beter kunnen wij de Obiwand niet omschrijven, een strak systeem dat aanzien geeft aan elk interieur. De Obiwand garandeert tevens dat het systeem altijd probleemloos en op economische wijze kan worden verplaatst, veranderd of uitgebreid. De Obiwand kent nauwelijks beperkingen en biedt de mogelijkheden voor een ontwerp naar eigen voorkeur.

Plafondeilanden

Plafondeilanden

Akoestische plafondeilanden zijn specifieke plafondproducten om een betere akoestiek in een ruimte te creëren. De huidige modetrends zijn industriële uitingen, waarbij de “grove, ouderwetse” uitstraling van de ruimte moet worden behouden. Hierdoor blijven er veel harde materialen, zoals beton en hout, in zicht die de akoestiek van de ruimte niet bevorderen. Akoestische plafondeilanden zorgen met hun minimalistische look en industriële uitstraling voor de juiste balans in de ruimte qua uitstraling, met een aanzienlijke verbetering van de ruimtelijke akoestiek.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid