NOA Menu

NOA Afbouwcentrum

Wij wijzen ondernemers uit de sectoren stukadoren & afbouw, natuursteen, vloeren & terrazzo en plafond- & wandmontage op nieuwe mogelijkheden en nieuwe markten. Wij kennen de weg in de sector en in politiek Den Haag. We zijn op de hoogte van de laatste succesfactoren en kennen de behoeften in de (af)bouw. En we weten wie jij allemaal moet kennen om vooruit te komen. Zo'n 1700 leden kozen reeds voor NOA. Leuk die cursus

Onze diensten:

  • NOA-Afbouwgarantie & ABN Natuursteen Garantie
  • Gratis servicedesk
  • Netwerken
  • Incassoservice
  • Juridische hulp
  • Verzekeringen
  • Belangenbehartiging
  • Cursussen & Workshops
  • Kortingen
  • Ledenactiviteiten

Nieuws

NOA Nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 13 januari 2018 verwelkomen we u graag om 15.00 uur bij Kasteel Loevestein. Loevestein is een kasteel én een fort, gelegen ten noordwesten van het Gelderse dorp Poederoijen. Wilt u ervaren hoe het leven in vroeger tijden was? En bent u benieuwd naar de boekenkist waarin staatsgevangene Hugo de Groot zich verstopte? Voorafgaande aan de NOA Nieuwjaarsreceptie bieden we u graag een rondtoer door Slot Loevestein. Aansluitend heffen we in de ridderzaal van Slot Loevestein graag met u het glas op het nieuwe jaar.

100% vakwerk, 15% goedkoper

Op verschillende werkzaamheden kunnen afbouwbedrijven particulieren het lage btw-tarief van 6% berekenen. Dat maakt het nóg interessanter om een huis te laten stukadoren, isoleren, of te voorzien van een trendy kunststofvloer. Als de woning ouder is dan twee jaar, dan kunnen op bepaalde werkzaamheden én het gebruikte materiaal 6% btw worden gerekend. Dat is 100% vakwerk, maar wel 15% goedkoper! De lage btw geldt ook voor werkzaamheden die in opdracht voor de aannemer worden uitgevoerd, zolang de werkzaamheden maar verricht worden in een particuliere woning, die ouder is dan twee jaar. Alle details over de lage btw-regeling vindt u op www.noa.nl.

Referenties

Ons NOA-Afbouwcentrum in Veenendaal

Ons NOA-Afbouwcentrum in Veenendaal

De secretariaten van NOA en haar sectorverenigingen zijn in dit pand gehuisvest. We heten u van harte welkom in ons NOA-huis!

Kies voor vakmanschap, kies voor NOA

Kies voor vakmanschap, kies voor NOA

Regelmatig organiseren we voor ondernemers in de afbouw vaktechnische workshops en trainingen om ondernemersvaardigheden te verbeteren. Zo bent u als ondernemer op de hoogte van de laatste trends, wet- en regelgeving én krijgt u inspiratie om slim en efficiënt te ondernemen.

Leren van collega

Leren van collega

NOA vindt het belangrijk dat ondernemers in de afbouw elkaar regelmatig ontmoeten: voor kennisuitwisseling én een uitgebreid netwerk. Zo kunnen NOA-leden hun klanten altijd optimaal bedienen. Ze kennen namelijk altijd wel een betrouwbare collega die precies die specialistische werkzaamheden kan maken welke de klant wenst. Samen kom je verder!

Voor ondernemers door ondernemers

Voor ondernemers door ondernemers

NOA is de ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven in Nederland. Het bestuur wordt gevormd door praktiserend ondernemers, waarbij er op wordt gelet dat alle 'bloedgroepen' binnen de vereniging goed vertegenwoordigd zijn.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid