NOA Menu

Multi Vloeren Brabant B.V.
Arendstraat 22
5427 LA
Boekel
NOORD-BRABANT

Postadres Arendstraat 22
5427 LA
Boekel

M: 06-51158106

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie

Multi Vloeren Brabant B.V.

Vloeren & Terrazzo

Kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid. Dat zijn onze onze kernwaarden wanneer wij een vloer voor ú maken. Multi Vloeren Brabant is klein maar professioneel vloerenbedrijf dat ook bewust klein wil blijven. Want wanneer u met ons iets afspreekt zijn wij ook degene die bij u de vloer komen maken. Op deze wijze kunnen wij onze kwaliteit garanderen. U weet wie bij u de vloer komt maken. Daarbij maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk, na onze werkzaamheden blijft alles schoon achter. Dus samengevat, maken wij een vloer voor u dan kiest u voor: - Kwaliteit: wat voor een vloer het ook is, wij gaan voor het optimale resultaat - Herkenbaarheid: De personen waar u mee afspreekt verzorgen uw klus - Zuiverheid: geen rotzooi achteraf. Voor een vloerenklus groot of klein, moet u bij ons zijn: Multi Vloeren Brabant. Want uw vloer…Ons vak! Zowel voor zakelijk als voor particulier. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze diensten:

  • Cementdekvloeren
  • Tegelvloeren
  • Natuursteenvloeren
  • Vloerverwarming

Nieuws

Online een offerte aanvragen

Via onze website www.multivloerenbrabant.nl kunt u heel handig online een offerte aanvragen. De website helpt u bij het aanvragen van de offerte, alle relevante vragen worden gesteld en bij het invoeren wordt continu uitgelegd wat er met een vraag of gegeven wordt bedoeld. Benieuwd? Kijk op www.multivloerenbrabant.nl

Samenwerking Comfort & Warmte

Graag leveren wij onze diensten zodanig dat we het bouwproces voor de klant eenvoudiger maken. Daarom zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Comfort & Warmte. Zij zijn specialisten in vloerverwarming. Wij dé specialist in o.a. cementdekvloeren. Door onze samenwerking is de planning voor u als klant stukken eenvoudiger. Dit stemmen wij helemaal op elkaar af.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid