NOA Menu

Hoogenboom Plafonds v.o.f.
Klompenmakersweg 22
3449 JB
Woerden
UTRECHT

Postadres Klompenmakersweg 22
3449 JB
Woerden

T: 0348-413702
M: 06-24268632

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie
Hoogenboom Plafonds v.o.f.

Hoogenboom Plafonds v.o.f.

Plafond- & Wandmontage

Hoogenboom Plafonds is sinds 1975 specialist in de levering en montage van plafonds. Voor elke ruimte bieden we een passende oplossing. We hebben een breed assortiment met producten voor aannemer, bedrijf en particulier. Kom gerust langs voor een vakkundig advies. Naast systeemplafonds leveren we ook Luxalon lamellenplafonds en spanplafonds van Ciling. Daarnaast kunnen we geluidsproblematiek aanpakken met akoestische panelen. Tenslotte zorgen we voor optimale sfeer en gebruiksgemak in de ruimte door de juiste verlichting te installeren. Kom langs in onze showroom in Woerden en bekijk de verschillende plafonds, voel de materialen en beoordeel de diverse kleuren. - Onze werkwijze is eerlijk, flexibel en persoonlijk. - We werken uitsluitend met zeer goede materialen. - We zijn sinds 2003 een erkend plafond montagebedrijf volgens de Stichting Afbouwkeur.

Onze diensten:

  • Showroom
  • Systeemplafonds
  • Spanplafonds
  • Lamellenplafonds
  • Akoestische Panelen
  • Verlichting

Nieuws

Nieuw! Luxalon Inbouwradio met Bluetooth module

Luxalon® plafondsystemen trapt dit jaar af met een uitbreiding op haar accessoires collectie. Vanaf nu is het mogelijk om de Luxalon inbouwradio uit te breiden met een Bluetooth module, zodat je van ieder draadloos apparaat met Bluetooth kunt genieten van je favoriete muziek. Met deze uitbreiding van de Luxalon® inbouwradio heb je altijd je favoriete muziek bij de hand. Stream de muziek direct vanaf je smartphone, tablet of latop (met Bluetooth) naar je radio in de badkamer. Dat is nog eens ontspannen!

Handig! Korting op huur tijdelijke douche

De ideale oplossing voor het niet kunnen douchen tijdens de verbouwing van uw badkamer is simpel. Huur een tijdelijke douche bij overaldouchen.nl en u kunt gewoon thuis blijven douchen, op elk gewenst tijdstip! De handige cabine’s zijn vrijwel overal plaatsbaar, direct aan te sluiten op een koud/warmwater-voorziening en snel gebruiksklaar. Het bedrijf biedt ondersteuning in de installatie en heeft uiteraard een bezorg- en ophaalservice. Onze klanten ontvangen 10% korting op de huurprijs.

Referenties

Luxalon plafond geeft optisch voordeel

Luxalon plafond geeft optisch voordeel

De familie Dekker uit Woerden schakelde aannemer Michel Hof in voor de verbouwing van hun badkamer. Deze werd compleet vernieuwd en van alle gemakken voorzien. Het resultaat is helder; een luxe en strak vormgegeven ruimte om heerlijk in te kunnen vertoeven. Wat ons betreft maakt het aluminium plafond van Luxalon het plaatje helemaal af en versterkt het de stijlvolle, aangename sfeer. De klant koos voor een 225c lamel in de kleur 0181, mat wit. Zowel het U-kant profiel en de kantelbare spotjes hebben kleur 7163, mat aluminium. Door de lamellen in de breedte te monteren, lijkt de ruimte optisch ook breder. Het schuine dak werd meegenomen in het plafond, wat een gunstig effect heeft op de ruimtewerking. Relax en geniet!

Perfecte akoestiek bij De Meerpaal

Perfecte akoestiek bij De Meerpaal

Stichting De Meerpaal bevindt zich in een historisch pand in het hart van Woerden en fungeert onder andere als inloophuis voor veel verschillende gasten. Om het akoestische probleem in de ‘huiskamer’ op te lossen monteerden wij vier plafondpanelen van 1200 bij 2700 mm. De absorptie van het geluid is nu optimaal, er is geen rumoer en onrust meer! In combinatie met de inbouwverlichting is er rust en een chique uitstraling gecreëerd die perfect past in de sfeer van het pand.

Dierenhotel Marijke spant de kroon!

Dierenhotel Marijke spant de kroon!

Dierenhotel Marijke in Kamerik breidde haar locatie uit met een luxe hondenverblijf. Voor het plafond waren er specifieke wensen qua onder-houd (spatwater) en geluid. Hoogenboom Plafonds verzorgde een combinatie van systeemplafonds met een Eurocoustic Samoa inlegtegel en een Ciling spanplafond in de kleur Reinweiss. In de praktijk blijkt een enorm gebruiksgemak en geluidsverbetering. Zo kunnen de gasten rustig van hun bubbelbad genieten. Met recht een vijfsterren-verblijf!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid