NOA Menu

Henny van den Berg V.O.F.
Karstraat 20
6665 LD
Driel
GELDERLAND

Postadres Karstraat 20
6665 LD
Driel

T: 026-4723876

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie

Henny van den Berg V.O.F.

Stukadoren & Afbouw

Meedenkend met uw wensen, kwalitatief hoog werk, innovatief, vooruitstrevend en pragmatisch, wanneer dat de kwaliteiten zijn die u zoekt in vakmensen voor uw verbouwing of renovatie, dan hebt u ze hier gevonden. Een van de eerste dingen die wij doen, is een afspraak maken om met u de werkzaamheden die u gedaan wilt hebben, door te spreken. Dit om voor u een goede en eerlijke prijs te maken, zodat u en wij weten waar we aan toe zijn. Stukadoren is niet zomaar stukadoren, een muur die na het stukadoren gesaust moet worden, heeft een andere eindresultaat na stukadoren dan wanneer er behang of een sierpleister opgezet wordt. Vaak krijgen wij de vraag: 'wat kost het per meter?'. Het antwoord is van veel factoren afhankelijk: - wat is de ondergrond, dit i.v.m welk voorbehandelingsproduct ga ik gebruiken. - hoe dik is de laag die we erop zetten i.v.m welk materiaal en hoeveel. - zijn er veel uitwendige hoeken i.v.m materiaal en arbeidstijd. - zijn er scheuren -> materiaal - wat gaat de eindafwerking worden-> saus- schuurwerk, behang of een sierpleister. - zijn de werkzaamheden op de begane grond, verdieping,zolder of 4 hoog zonder lift. - parkeermogelijkheid -> bij een meter of naast het huis. - wat ligt er op de grond -> moet deze afgedekt. Zo zijn er voor tegelwerk ook veel factoren die de prijs beïnvloeden.

Onze diensten:

 • Badkamers natte ruimtes
 • Buitenstuc
 • Lijsten ornamenten
 • Renovatie
 • Sausklaar opleveren
 • Sauswerk
 • Scheidingswanden blokken/ gipsplaat
 • Schuurwerk
 • Sierpleisterwerk
 • Steengaas/Stucanet
 • TraditioneelStucwerk
 • Tegelen

Nieuws

Badkamer renovatie Nijmegen

Hier hebben wij: - de wanden gestukadoord om te betegelen; - het plafond gestukadoord en gesaust; - bad geplaatst en aangesloten op riolering; - wanden betegelt, gevoegd; - vloer betegelt, gevoegd; - inwendige hoeken gekit - overig sanitair gemonteerd en aangesloten op riolering en waterleiding.

Referenties

Referentie:

Referentie:

Henny en Ria hebben mijn badkamer volledig gerenoveerd. Ze kunnen alles stukadotren, electriciteit, loodgieterwerk en tegelen. Ook werken ze snel. Vakwerk, wij zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen iedereen aanbevelen met hen in zee te gaan. Geplaatst door G. Roelofs 23-07-2011 Meer referenties zijn te lezen op marktplaats Zoekterm: Henny van den Berg

stukadoorwerk Driel

stukadoorwerk Driel

- Oude pvc schroten verwijdert; - nieuw gipsplaten plafond gemonteerd; - wanden voor gestreken; - wanden en plafond gestukadoord en gepleisterd. En een zeer tevreden schilder van een gerenommeerd schildersbedrijf heeft het geheel gesaust.

toilet renovatie Elderveld

toilet renovatie Elderveld

toilet renovatie geheel

Trap opgang gerenoveerd

Trap opgang gerenoveerd

Trap opgang gerenoveerd voor verkoop van de woning

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid