NOA Menu

EPI Group
Duikboot 1 - 7
3991 CK
Houten
UTRECHT


T: 030-2933664

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie
EPI Group

EPI Group

Vloeren & Terrazzo

Het ontwerpen van een interieur begint bij de basis; een fantastische gietvloer of stonelook vloer die jaren meegaat. EPI biedt een omvangrijk assortiment aan design vloeren voor woningen, zakelijke en maatschappelijke toepassingen. Of het nu gaat om een totale vloeroplossing of om een renovatietoplaag, wij leveren perfectie. We werken al bijna 30 jaar met hart en ziel aan het ontwikkelen en ontwerpen van eersteklas kunststof gietvloeren. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle denkbare toepassing- productcombinaties. Wij produceren en leveren designvloeren, sportvloeren, brug- en parkeerdekken en industriële vloeren. Bijna al onze vloeren zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Wij bieden u grenzeloze designmogelijkheden.

Onze diensten:

  • Design vloeren
  • Sportvloeren
  • Industrievloeren
  • Traffic vloeren
  • Vloerenproducent
  • Showroom

Nieuws

Ongekend hoge scheuroverbrugging en geluidsreducering

Onze EPI Superbase gietvloer combineert supersterk met comfortabel. Nu hebben we de serie uitgebreid met diverse akoestische varianten die een geluidsreductie tot wel 20 dB opleveren. Verder kunnen ze een ongekende statische scheuroverbrugging van meer dan 2,5 mm realiseren. Uniek in vloerenland! Bekijk het systeemoverzicht of neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie. Bekijk hier de EPI Superbase 600 NV gietvloer >> https://www.epigroup.nl/vloeren/epi-600-nv/

EPI Experience showroom

In onze fabriek in Houten worden onze vloeren met liefde gemaakt. Onze showroom “EPI Experience” van bijna 400 m2 grenst aan de fabriek. We openen onze deuren – op afspraak – graag voor u. Wilt u als applicateur, projectinrichter of architect met eigen ogen zien hoe we onze producten maken en hoe we de kwaliteit, snelheid en onze service continu weten te waarborgen? U bent van harte welkom. Wilt u uw klanten laten zien hoe we te werk gaan en wilt u ze alle voordelen van kunststof gietvloeren laten ervaren? Ook dan bent u van harte welkom in onze EPI Experience.

Referenties

“ De combinatie van de gietvloer en de houten vloeren zorgt er voor dat het strakke design ook warm en comfortabel is. ”

“ De combinatie van de gietvloer en de houten vloeren zorgt er voor dat het strakke design ook warm en comfortabel is. ”

Een mooie gietvloer is een sieraad in iedere woning. Of het nu gaat om een stijlvolle villa, een huiselijke jaren ’30 woning of een robuust gerenoveerde boerderij. Toen de bewoners van deze woning in Bilthoven bij vrienden een gietvloer zagen liggen, waren ze verkocht. Net als in hun vorige woning hebben ze weer gekozen voor een gietvloer. De bewoners zijn nog steeds enthousiast: “Al is dit al de tweede keer dat wij voor een gietvloer hebben gekozen, we zullen het de volgende keer zo weer doen!” De eigenaren wilden een licht, strak en fris interieur creëren in hun nieuwe woning en kozen voor een witte EPI Superbase gietvloer. De witte vloer in de keuken combineert erg mooi met de houten vloer die in de aangrenzende werk- en zitkamer ligt. De bewoners: “De combinatie van de gietvloer en de houten vloeren zorgt ervoor dat het strakke design ook warm en comfortabel is.” “We zijn ons er uiteraard bewust van dat je op een witte vloer elk vuiltje ziet,” vertellen de bewoners. “Gelukkig is de vloer erg makkelijk schoon te houden en is ook het onderhouden van de vloer prima te doen.” De gietvloeren van EPI zijn naadloos waardoor vocht, etensresten en viezigheid geen kans maken. Extra hygiënisch dus!

Strak, kleurvast en comfortabel

Strak, kleurvast en comfortabel

Mark Peet Visser is 24 jaar als hij als jongste kunsthandelaar van Nederland in 1992 zijn galerie opent in ‘s-Hertogenbosch. In het voorjaar van 2017 opende hij een tweede vestiging in het Belgische Knokke; pal aan het strand. Voor de vloer werd gekozen voor een spierwitte naadloze EPI-600 NV gietvloer met een matte aflak. Dit vloertype is mede vanwege de geluiddempende werking uitermate geschikt voor drukbezochte ruimtes. “Als tegenhanger van het ruige industrieel ogende plafond in de galerie, zochten we een lichte vloer met een strakke uitstraling,” vertelt Marcel van Vugt van Mark Peet Visser Gallery. “Dat beoogde contrast is precies waar de witte gietvloer van EPI voor zorgt.” “Voor ons is het belangrijk dat de vloer ook wit blijft,” vervolgt Marcel. “Samen met de witte muren ontstaat een uniform geheel waardoor rust en ruimte ontstaat.”Zo zijn de kunstwerken die in de Mark Peet Visser Gallery worden geëxposeerd verzekerd van de volledige aandacht van de bezoekers. Nu en in de toekomst!”

“ De EPI Superbase gietvloer is een echte blikvanger waar we veel gave reacties op krijgen. ”

“ De EPI Superbase gietvloer is een echte blikvanger waar we veel gave reacties op krijgen. ”

Tribes biedt wereldwijd op 23 locaties inspirerende kantoren, flexibele werkplekken, vergaderruimtes en bedrijfsadressen voor business nomads. Hier is verse koffie, high-speed internet en op sommige locaties zelfs een stomerij om je was te doen! Voor de nieuwe locatie op Rotterdam Centraal zocht Sebastiaan Viezee, Tribal Chief bij Tribes, een vloer die bestand is tegen veel in- en uitloop, voldoet aan de horeca hygiëneregels én de juiste uitstraling en looks heeft. Samen met het designbureau kwamen ze uit bij de EPI Superbase 600 NV gietvloer. Sebastiaan vertelt: “Tribes onderscheidt zich door anders te zijn dan standaard, bijzonder dus, net als de EPI gietvloer.” De looks bij Tribes zijn geïnspireerd door de nomadische stammen uit Nieuw Guinea. De stijl bij Rotterdam Centraal moest passen bij de Huli stam. Het interieur is dan ook kleurrijk gevuld met geel, rood, oranje en groen. Hier past de kleur “Glow” uit de EPI Colour Collection perfect bij! “Thuis wil ik ook wel zo’n vloer!” vervolgt Sebastiaan. “Het is een echte blikvanger waar we veel gave reacties op krijgen. De blend in de vloer maakt de vloer bijzonder en zorgt ervoor dat de vloer er niet snel vies uit ziet. Ook voor een volgende locatie van Tribes zijn we zeker geïnteresseerd in een EPI Superbase gietvloer!”

“ Wij hebben gekozen voor een kleurrijk en speels design wat goed past bij ons gebouw. ”

“ Wij hebben gekozen voor een kleurrijk en speels design wat goed past bij ons gebouw. ”

College de Heemlanden is een school voor havo en atheneum waar ambitie en betrokkenheid centraal staan. De school biedt met het brede aanbod van uitdagend en eigentijds onderwijs veel keuzemogelijkheden aan de leerlingen. Zowel op de havo als op het atheneum wordt aandacht besteed aan Arts, Science, Business en Sports. Hans Vervloet, coördinator facilitaire dienst, was op zoek naar een bijzondere vloer met een uitgesproken design ter vervanging van het standaard Linoleum. Via de lokale krant kwam hij bij EPI terecht. Logisch, want we zitten bij elkaar om de hoek. De Heemlanden bevindt zich hemelsbreed op nog geen 2 kilometer van ons hoofdkantoor, ons productiecentrum en onze showroom. De EPI Ecobase gietvloeren zijn makkelijk in onderhoud en toepasbaar in elke ruimte. Voor de aula, gangen en een aantal lokalen is er bij College de Heemlanden dan ook gekozen voor de EPI Ecobase 600MP. “Deze vloer is veel eenvoudiger te onderhouden dan het Linoleum wat op de overige plekken ligt,” vertelt Hans Vervloet. Linoleum heeft periodiek een grote onderhoudsbeurt nodig, wat veel tijd en geld kost. Bij een gietvloer is dit niet nodig. Een andere reden om voor een EPI Gietvloer te kiezen zijn de ongekende designmogelijkheden. Samen met een stylist heeft College de Heemlanden een uniek ontwerp gemaakt waar de huisstijlkleuren in terugkomen en waar zelfs ornamenten in verwerkt zijn. Hans Vervloet: “Bij ons eigentijdse, goed ingerichte schoolgebouw hoort natuurlijk ook een mooie vloer. De vloer moest kleurrijk zijn met een speels design en dat is uitstekend gelukt!”

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid