NOA Menu

De Vloerenmakers V.O.F.
Hoeksehei 10
5469 NJ
Erp Veghel Meierijstad
NOORD BRABANT

Postadres Hoeksehei 10
5469 NJ
Erp-Meijerijstad

T: 0492-468919

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie
De Vloerenmakers V.O.F.

De Vloerenmakers V.O.F.

Vloeren & Terrazzo

Vloerenmakers. Dat is wat wij zijn. En daarom lag de keuze voor de naam van ons bedrijf destijds voor de hand: De Vloerenmakers. Moeilijker dan het is willen wij het niet maken. En datzelfde geldt eigenlijk ook voor wat wij voor u kunnen betekenen: wij maken uw cementdekvloer. Dat doen we goed. Dat doen we netjes. En dat doen we volgens afspraak. Punt.

Onze diensten:

  • cementdekvloeren

Referenties

Een klant aan het woord:

Een klant aan het woord:

We zijn heel blij zijn met onze vloer! Eigenlijk baalden we in eerste instantie dat de oude tegelvloer er volledig uit moest en dat we een nieuwe smeervloer nodig hadden. Het is immers veel extra werk en rotzooi. Maar achteraf is het fijn om nu eindelijk een mooie vlakke vloer te hebben. De firma die onze vloer heeft gelegd was ook zeer te spreken over de strakke smeervloer van De Vloerenmakers.

Hier staan wij voor!

Hier staan wij voor!

Garantie = We verstrekken garantie op de cementdekvloer. Vakkundig = Onze adviezen zijn gebaseerd op de vergaarde beschikbare kennis door onze jarenlange ervaring. Betrokken = We vernemen graag uw wensen en behoeften zodat we aanbieden wat u wenst maar ook wat nodig is om voor u de juiste kwaliteit af te kunnen leveren. Eerlijk = Wat mogelijk, nodig of overbodig is bespreken we naar ons beste eer en geweten met u. Persoonlijk = We leveren maatwerk en hiervoor benaderen we u persoonlijk om de benodigde details in kaart te brengen. Afspraak = afspraak = Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid