NOA Menu

C. Kornuyt BV
Churchilllaan 121 a
5705 BK
Helmond regio Eindhoven
BRABANT EN LIMBURG

Postadres Postbus 840
5700 AV
Helmond

T: 0492-534596
F: 0492-535965
M: 06-20435363

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie

C. Kornuyt BV

Vloeren & Terrazzo

C. Kornuyt BV is gespecialiseerd in het aanbrengen en verwerken van bouwchemische producten zoals: kunststofvloeren (gietvloeren en bedrijfsvloeren), injectietechnieken (betoninjecties, vochtbestrijding), betonreparatie en voegafdichting. Ook conservering van beton-, staal- en metselwerkconstructies met coating behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Totaal vastgoedonderhoud is het alomvattende woord waar wij voor staan. Met name op het gebied van vochtbestrijding en kunststofvloeren zijn wij onze tijd ver vooruit. De kwaliteit wordt gegarandeerd door meer dan 30 jaar vakmanschap, gemotiveerde vakmensen en de inzet van de meest moderne apparatuur. Deze combinatie maakt C. Kornuyt BV toonaangevend in haar branche. In overleg met de opdrachtgever word na een grondige inspectie en analyse altijd gezocht naar de meest rendabele en duurzame oplossing in welke discipline dan ook. Alle hersteltechnieken zoals spuitbeton, injecteren, repareren en conserveren worden beheerst en volgens een strakke planning uitgevoerd. De belangrijkste opdrachtgevers zijn: voedingsmiddelindustrie, petrochemische bedrijven, overheden (waterschappen en gemeenten), nutsbedrijven en architecten.

Onze diensten:

 • Bouwchemie
 • Industrievloeren
 • Vochtbestrijding
 • Injectietechnieken
 • Betonreparatie
 • Gietvloeren
 • Vochtwering
 • Slijtlagen
 • Kunststofvloeren
 • Vastgoedonderhoud
 • Gevelreiniging
 • Ucrete
 • Siergrindvloeren
 • Coating
 • Vloeistofdichte vloeren
 • Vloerovergangen
 • Stralen en Slijpen
 • Renovatie en Onderhoud
 • Impregneren
 • Conserveren

Referenties

Slijtvaste gietvloer als basis in vriescel - Van der Linden Poultry Beringe

Slijtvaste gietvloer als basis in vriescel - Van der Linden Poultry Beringe

In de vriescel van Van der Linden Poultry te Beringe heeft chemiespecialist C. Kornuyt onlangs renovatie en onderhoud werkzaamheden aan de betonvloer uitgevoerd. De zwaarbelaste constructie was er zeer slecht aan toe, waardoor schoonhouden nauwelijks meer mogelijk was. Renovatie en onderhoud van de betonvloer was daarom noodzakelijk. Medewerkers van C. Kornuyt uit Helmond hebben de bestaande vloer grondig bewerkt, waarna een nieuwe polyurethaancement gietvloer is toegepast. Lees het volledige artikel op onze website: http://www.kornuyt.nl/gietvloeren/renovatie-en-onderhoud-betonvloer/

Gietvloer voor de lange termijn - Huijbregts Groep Helmond

Gietvloer voor de lange termijn - Huijbregts Groep Helmond

Geen zorgen meer om de gietvloer op zowel korte als lange termijn. Dat was de wens van opdrachtgever Huijbregts Groep. In de nieuwe productiehallen van het bedrijf zijn polyurethaan- cementvloeren en gewapende epoxy vloeren aangebracht door chemiespecialist C. Kornuyt BV. Tegen de wanden zijn holplinten toegepast. Voor de medewerkers van C. Kornuyt was secuur en geconcentreerd werken het devies. C. Kornuyt BV is inmiddels al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de aanbreng en verwerking van onder andere gietvloeren. Lees het volledige artikel op onze website:http://www.kornuyt.nl/gietvloeren/polyurethaan-gietvloer/

Kelderafdichting en Vochtwering - Kunstlokaal Gemeente Gemert-Bakel

Kelderafdichting en Vochtwering - Kunstlokaal Gemeente Gemert-Bakel

Het is een bekend probleem in Gemert; door de kleigrond en bebouwing kan het water niet altijd goed wegstromen. Hierdoor hadden ze tot voor kort flinke vochtoverlast in de kelder van het Kunstlokaal D'n Dorpel in Gemert. In een van de ruimten houden ze ook de muzieklessen en deze konden hier lange tijd niet gehouden worden. C. Kornuyt BV heeft er door het uitvoeren van diverse werkzaamheden voor gezorgd dat na lange tijd de kelder inclusief het PopLokaal en SlagwerkLokaal weer in gebruik te nemen is. In de ruimten is een speciaal afdichtingsysteem aangebracht met daarop een dampopen stucwerk waardoor het er weer als nieuw uitziet en de vochtproblemen tot het verleden behoren.

Vochtbestrijding door injectietechnieken parkeergarage Boscotondo - Gemeente Helmond

Vochtbestrijding door injectietechnieken parkeergarage Boscotondo - Gemeente Helmond

De parkeergarage onder het bekende Boscotondo te Helmond vertoonde al lange tijd lekkages door scheurvorming. Kornuyt heeft hier met behulp van een vocht-reactieve injectiehars geïnjecteerd waardoor het water niet meer de parkeergarage in kan komen. Een injectietechniek als deze is uitermate geschikt in dit soort situaties. Onder hoge druk wordt een polyurethaan injectiehars in het beton geïnjecteerd op de plaatsen/scheuren waar zich de problemen bevinden. De hars gaat een reactie aan met het water en zet uit waardoor alle poriën gedicht worden en dus een waterdichte constructie ontstaat.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid