NOA Menu

B&O Projectafbouw BV
Bijlestaal 56
1721 PW
Broek op Langedijk
NOORD-HOLLAND

Postadres Bijlestaal 56
1721 PW
Broek op Langedijk

T: 0226-318806
M: 06-29568910

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie

B&O Projectafbouw BV

Plafond- & Wandmontage

B&O Projectafbouw BV is sinds 1991 dé specialist op het gebied van binnen-afbouw m.b.t. betimmeringen, wandsystemen, plafondsystemen en vloersystemen voor zakelijke eindgebruikers, (semi)overheid en aannemers. Wij werken voor klanten die hun werkomgeving/leefruimte serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaand en passend antwoord. Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie en producten waardoor u verzekerd bent van duurzame en slimme oplossingen.

Onze diensten:

  • Afbouw
  • Wandsystemen
  • Plafondsystemen
  • Vloersystemen

Nieuws

25 jaar!

Op 1 december 2016 bestond B&O Projectafbouw 25 jaar! Een kwart eeuw dé specialist op het gebied van binnen afbouw m.b.t. betimmeringen, wand-, plafond- en vloersystemen.

Referenties

Kluyverpark te Delft

Kluyverpark te Delft

Voor onze opdrachtgever Groenendijk PGN Bouw verzorgen wij op project Kluyverpark te Delft een zowel geluid-absorberend als -reflecterend plafond. Dit zorgt voor een optimale akoestiek in de collegezaal. Geluidbeheersing in optima forma!

Raamgracht te Amsterdam

Raamgracht te Amsterdam

In opdracht van GF Deko verzorgen wij de voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds in 6 luxe appartementen aan de Raamgracht te Amsterdam.

Messchenstaete te Assen

Messchenstaete te Assen

Project Messchenstaete is in uitvoering. In opdracht van bouwgroep Dijkstra Draisma werkt B&O Projectafbouw aan de nieuwbouw van het appartementencomplex Messchenstaete

ZINN locatie ‘De Es’ te Groningen

ZINN locatie ‘De Es’ te Groningen

In opdracht van Bouwgroep Dijkstra Draisma realiseerde B&O Projectafbouw de afbouw van de nieuwe moderne woonzorglocatie ‘De Es’ in Groningen.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid