NOA Menu

AKN Afwerkvloeren BV
Zuidzijde 68
2411 RT
Bodegraven
ZUID-HOLLAND

Postadres Zuidzijde 68
2411 RT
Bodegraven

T: 0172-612202
F: -
M: 06-53391761

stuur een bericht

NOA Afbouwgarantie
AKN Afwerkvloeren BV

AKN Afwerkvloeren BV

Vloeren & Terrazzo

Al 25 jaar gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van zandcement dekvloeren, isolatie vloeren, beton/monolith vloeren. Onze missie: De mooiste vloeren maken en altijd op het einde van de dag een tevreden klant hebben!

Onze diensten:

  • Zandcementvloeren
  • Isoleren
  • Egaliseren
  • Vloei vloeren
  • Monolith vloeren

Nieuws

Zandcement dekvloeren

Zandcement dekvloeren Zandcement dekvloeren zijn de vloeren die nog steeds het meest worden toegepast. Zowel utiliteits- als woningbouw worden voorzien van deze vloeren. U kunt kiezen uit verschillende vormen van kwaliteit van D20 (C12) tot D34 (C20). Al onze vloeren worden, indien bereikbaar, machinaal verdicht.

Mechanische Rei

* Elektrische / Mechanische Rei Oplossing na 1 januari 2015 De mechanische vloerenrei is een hulpmiddel voor het verminderen van overmatige lichamelijke inspanning bij het afwerken van o.a. zandcement dekvloeren. Met behulp van de mechanische vloeren rei kunt uw de vloerspecie optimaal uitvlakken, egaliseren en verdichten. Niet eerder waren afwerkvloeren zo vlak en glad. Ergonomische testen hebben inmiddels voldoende aangetoond dat met hulp van de mechanische vloerenrei gezondheidskundige grenzen voor knielen – en buigen tijdens het aanbrengen van zandcement dekvloeren niet worden overschreden. Hierdoor is het werken met een mechanische vloerenrei één van de methodes die door de inspectie SZW wordt toegestaan om ook na 1 januari 2015 zandcement dekvloeren te vervaardigen.

Referenties

Project OVT Utrecht Centraal

Project OVT Utrecht Centraal

Onder de noemer CU2030 worden Utrecht Centraal Station, Hoog Catharijne en ook de omliggende gebieden waar Jaarbeurs, kantoren, winkels, en uitgaansgelegenheden te vinden zijn, klaargemaakt voor de toekomst. Een enorm gebied dus. Zo’n 20.000 m2 ervan wordt door AKN Afwerkvloeren voorzien van zandcementdekvloeren. Gesmeerd, maar wel volgens de nieuwste traditie. (de automatische rei)

AKN Afwerkvloeren BV 25 jaar!

AKN Afwerkvloeren BV 25 jaar!

In april 2015 bestond AKN Afwerkvloeren 25 jaar. Als cadeau gingen wij met alle medewerkers en ZZP-ers op de foto. Ook hadden we onze werkgevers uitgenodigd om met ons op de foto te gaan, zodat het bedrijf compleet op de foto staat!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid