NOA Menu

NOA Kenniscentrum

ZZP-trainingen met balans tussen theorie en praktijk

door: Webbeheer
| Techniek

Weber Training Hibin KC

Begunstigend lid Saint-Gobain Weber Beamix hecht veel waarde aan het opleiden van verwerkers van haar producten. Daarom biedt deze producent in 2014 trainingen voor ZZP’ers aan op het gebied van Vloeren en Beton, Waterdichting, Metselen en Tegelen.

De trainingen hebben een perfecte balans tussen theorie en praktijk. U begint de dag met een stukje theorie over de producten waarmee u gaat werken. Aansluitend gaat u samen met de trainer in het praktijklokaal aan de slag. De nadruk ligt hierbij op ‘zelf doen’! In mei en juni hebben de eerste trainingen plaatsgevonden. Ook in oktober en november kunnen ZZP-ers trainingen volgen. 

Actie

Saint-Gobain Weber Beamix heeft voor deze trainingen een speciale actie! U betaalt voor deelname aan de training € 50,- en ontvangt na afloop van de training voor € 100,- winkelwaarde aan producten. Op deze manier kunt u het geleerde direct in de praktijk toepassen. 

Voor meer informatie of inschrijven. Voor het laatste nieuws over de trainingen volgt u Weber Bamix op op Twitter of Facebook via @BouwTrainingen. Wees er snel bij want vol = vol. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid