NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Zeg het met beelden

door: Erica van Aken
| Marketing

Beelden

De ‘ontlezing’ van Nederland voltrekt zich razendsnel. Door de vele media en ‘smart prikkels’ lijken we immuun te worden voor de hoeveelheid boodschappen die ons om de oren vliegen. Door in te spelen op de veranderende taal, kunt u ervoor zorgen dat uw doelgroep uw boodschap blijft ontvangen. 

Door snel veranderde technieken wordt beeldtaal gestimuleerd. Kijk naar bedrijven als Microsoft en Apple die gebruikers aan de hand van icoontjes door een menu sturen. Door middel van een eenvoudig plaatje wijst de computer of ander apparaat je de weg. Mensen raken daarom gewend aan beelden. Het kost minder tijd en moeite dan een tekst te lezen.

Het overbrengen van een boodschap door middel van beeld heeft daarom steeds meer effect. Beeld blijft langer ‘hangen’ dan een tekst. Zorg daarom voor mooie referentiebeelden van uw werk! Laat ze zien op uw website, of als uw eigen website daar niet geschikt voor is: presenteer de mooiste op uw NOA-bedrijfspagina en verwijs vanuit uw eigen site naar uw mini-site binnen NOA.nl. U kunt beelden van uw werk, of u er nu aan bezig bent, ze net hebt opgeleverd, of teruggaat nadat alles in gebruik genomen is, ook kwijt op Pinterest een gratis online kanaal om beeldmateriaal te delen met andere internetters. 

Het beste kunt u uw eigen fotomateriaal gebruiken, of een keer een professionele fotograaf inschakelen om foto’s voor u te maken. Heeft u (te) weinig eigen materiaal, dan bieden we u enkele rechtenvrije beelden, die u kunt gebruiken voor uw bedrijfspagina, website, nieuwsbrief, etc. 

Gebruik beeldmateriaal

Als u een afbeelding heeft gevonden, die u graag op uw eigen website of op uw NOA-bedrijfspagina wilt plaatsen, kunt u op de foto klikken voor het beeld in hogere resolutie. Vervolgens klikt u met uw rechtermuisknop op de foto en kiest u 'afbeelding opslaan als'. U kunt de foto nu op uw computer opslaan en gebruiken op uw website of uw bedrijfspagina op NOA.nl.

Tip: Geef de foto's heldere fotobijschriften, die aansluiten bij hetgeen u uw klant wilt vertellen! 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

U kunt de animatie op uw computer opslaan door rechtermuisknop op onderstaande link 'linkadres kopieren'en deze dan te plaatsen op uw website of bedrijfspagina op NOA.nl. download het swf_bestand

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

U kunt de animatie op uw computer opslaan door rechtermuisknop op onderstaande link 'linkadres kopieren'en deze dan te plaatsen op uw website of bedrijfspagina op NOA.nl. download het swf_bestand

 

Thumb NOA-Afbouwgarantie -logo

Thumb 6% Btw

Thumb Stukadoorswerk Rondom Schouw

Thumb Stucwerk In De Natte Ruimte

Thumb Stucmuur In Alle Kleuren Mogelijk

Thumb Lijsten En Ornamenten Maken Het Af

Thumb Glans Mat Glad Of Met Relief Combineren Mag

Thumb Glad Pleisterwerk Of Juist Robuust Alles Kan

Thumb Gestukadoorde Badkamer

Thumb Decoratief Pleisterwerk

Werkt u met materiaal van leveranciers? Neem dan ook eens met hen contact op. Wellicht hebben zij foto's die u mag gebruiken voor uw website.

 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid