NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Word ook Wall Designer van San Marco

door: Jolanda Reede
| Techniek

Wall Designer San Marco

SanMarco, het Italiaanse merk met materialen voor prachtige wandafwerkingen is inmiddels een half jaar op de Nederlandse markt. Stukadoors en schilders, die met de producten willen werken, worden opgeleid tot SanMarco Wall Designers. 

Wil je ook een Wall Designer worden? Tijdens een basistraining maak je kennis met de kalk en acryl gebonden producten van SanMarco en leer je onder andere natuursteenlook, betonlook en chromatische wandafwerkingen te maken.

Exclusief

Je zult ervaren dat de mogelijkheden enorm zijn en dat de producten zich makkelijk laten verwerken. De producten van SanMarco zijn op kleur in de emmer en direct te verwerken. Daarbij zijn de prijzen erg interessant. De producten SanMarco worden exclusief door Raab Karcher verkocht.  

Kwaliteit garanderen

De strategie van SanMarco is gericht op exclusiviteit en kwaliteit. Daarom wil SanMarco maximaal 200 geïnteresseerden opleiden en blijven inspireren. Op die manier garandeert SanMarco de kwaliteit en zijn ze in staat om alle Wall Designers de in en outs van de producten bij te brengen. 

Ook SanMarco Wall Designer worden? Meer info over de trainingen op de website van SanMarco

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid