NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Wijzigingen PGGM door overname A&O

door: Frank Rohof
| Personeel Administratie

A&O Services is overgenomen door PGGM. In 2015 neemt PGGM de uitvoering van de premie-inning van bpfBOUW en de bedrijfstakeigen regelingen voor de afbouwbedrijfstak over van A&O Services. Door de overgang veranderen er voor werkgevers een aantal praktische zaken. De eerste verandering is een wijziging van het rekeningnummer.

Wijziging rekeningnummer

Aan het eind van iedere loonperiode ontvangt u van A&O Services een premienota. U bent gewend de premie over te maken op het rekeningnummer van A&O Services. Omdat PGGM de uitvoering overneemt, maakt u het premiebedrag voortaan over op het rekeningnummer van PGGM. Het nieuwe rekeningnummer is: NL93 INGB 0650 0937 04 ten name van PGGM N.V. inzake Premie Afbouw. U ontvangt vanaf 6 oktober de eerste premienota met daarop het gewijzigde rekeningnummer. Vanaf dat moment moet u dit rekeningnummer gebruiken bij het betalen van uw premienota’s.

Vervolgstappen

Door de overgang naar PGGM verandert ook het één en ander bij het aanleveren van loon- en personeelsgegevens. Hiervoor ontwikkelt PGGM een klantvriendelijk werkgeversportaal, genaamd Onlinedesk. PGGM is de komende maanden bezig met het voorbereiden van de systemen. Zodra de systemen klaar zijn, in de loop van 2015, kunt u Onlinedesk gaan gebruiken. U krijgt hier van A&O/PGGM meer informatie over.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid