NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Wij zoeken Jan!

door: Erica van Aken
| Marketing

Jan

Wist u dat Jan in Nederland nog steeds op nummer 1 staat van de meest voorkomende mannen namen? Dat betekent dat onder onze NOA-leden ook heel veel ‘Jannen’ zijn. Heet u Jan, dan zijn we naar u op zoek! Kent u een NOA-collega die Jan heet, dan verzoeken we u ook om even verder te lezen.

Eigen bedrijfspagina

Op de nieuwe NOA website heeft elk lid een eigen bedrijfspagina. Standaard staan de NAW-gegevens ingevuld, maar er is véél meer mogelijk. Mooie referentiefoto’s, een korte bedrijfsomschrijving, een opsomming van de diensten waarvoor klanten bij het bedrijf terecht kunnen, nieuws over de onderneming, links naar website, e-mail en social media... een prachtige, gratis manier om uw bedrijf in de spotlights te zetten en beter vindbaar te maken op internet.

Alle Jannen in actie!

Daarom hebben we ons tot doel gesteld dat álle NOA-leden hun eigen bedrijfspagina verfraaien tot een mooie, professionele online bedrijfspresentatie. Veel leden hebben hun pagina al ‘gepimpt’, maar er zijn er ook nog heel veel die hun bedrijfspagina niet hebben aangevuld met het bedrijfslogo, de werkzaamheden en enkele mooie foto’s. Deze week verzoeken we alle Jannen van de NOA om hun bedrijfspagina te bekijken en te verfraaien. Volg daarvoor ons stappenplan. Ook hebben we praktische tips op een rijtje gezet.

Help

Hulp nodig? Geen probleem! Bel met Jolanda of Joke van ons secretariaat, telefoonnummer 0318-54 73 73. U mag onderstaand ook een reactie achterlaten zodat wij contact met u opnemen. Heet u geen Jan? Ook geen probleem: ook u mag al bellen of mailen voor vragen om uw bedrijfspagina te verfraaien. Of attendeer ons middels de reactiemogelijkheid op een collega die Jan heet, zodat hij ook zijn bedrijfspagina kan pimpen.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid