NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Weberfloor design: Een vloer met karakter

door: Webbeheer
| Praktijk

Weberfloor Design

Industriële materialen zijn uitgegroeid tot onmiskenbare design elementen, ook op het gebied van vloeren. Er wordt steeds vaker voor gekozen om verschillende materialen en stijlen te combineren. Dit is zichtbaar in winkels en andere commerciële ruimten, maar zeker ook in woonkamers, keukens, hallen en toiletten. Met Weberfloor design komt begunstigend lid Saint-Gobain Weber Beamix tegemoet aan de laatste trends op vloergebied: een cementgebonden betonlook gietvloer. 

Weberfloor design is verkrijgbaar in zes kleuren en daardoor toepasbaar in uiteenlopende interieurstijlen. Het product wordt aangeboden als totaalconcept inclusief voor- en nabehandelingsproducten. Zo wordt de vloer nabehandeld met het Weberfloor TOP-systeem, een transparante beschermende coating die ervoor zorgt dat de uitstraling van de vloer wordt behouden en dat de vloer wordt beschermd tegen indringing van vlekken en vuil. De vloer heeft een hoge slijtvastheid en er is sprake van een hoge vlakheid, doordat het product over zeer goede vloei-eigenschappen beschikt. 

Weber zoekt vloerenbedrijven

Om het dealernetwerk verder te verfijnen en aan de grote vraag naar deze unieke cementgebonden gietvloer te voldoen, is Saint-Gobain Weber Beamix op zoek naar ervaren en gespecialiseerde vloerbedrijven die zich willen toeleggen en specialiseren om deze innovatie te verwerken. 

Meer informatie?

Een stalenboek, display en documentatiemateriaal zijn op aanvraag verkrijgbaar voor bedrijven die graag met deze unieke innovatie aan de slag gaan. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via (040) 259 78 88 of ga naar www.weberbeamix.nl. Wilt u Weberfloor design zelf zien? Kom dan op 12 april naar de Vloerendag, powered by NOA.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid