NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Vooraf akoestische isolatiewaarde van totale vloeropbouw berekenen

door: Jolanda Reede
| Techniek Verkoop

Imbema Akoestische Isolatiewaarde

Geluidsoverlast door buren blijft de grootste ergernis onder de bewoners van appartementen. Uit de praktijk blijkt dat buren, ondanks dat de toegepaste isolatie voldoet aan alle eisen, nog steeds overlast kunnen ondervinden.

Begunstigend lid Imbema SMT weet waar de uitdagingen liggen, omdat ze veel ervaring hebben met het akoestisch isoleren van (luxe) appartementen. Imbema geeft ondersteuning vanaf de ontwerpfase tot de keuze van het akoestische product, montage, correcte wijze van verleggen en on-site akoestische metingen.

Voordelen

Met de producten van Isolgomma leveren ze een betrouwbare, duurzame, akoestische isolatie. Kenmerkend voor de Isolgomma producten zijn de volgende voordelen: 

  • Geringe opbouwhoogte (isolatiedikte vanaf 3 mm tot 10 mm)
  • Eenvoudig te verwerken
  • Gemaakt uit gerecycled rubber

Vooraf aan ieder project kan Imbema SMT u voorzien van een gratis akoestisch rapport, waarin de te verwachten akoestische isolatiewaarden van de totale vloeropbouw worden gepresenteerd. De producten van Isolgomma zijn in meerdere projecten in Nederland succesvol toegepast. U kunt diverse voorbeelden bekijken. Wilt u uitgebreide akoestische rapporten en/of advies op maat ontvangen? Bel met de specialisten van Imbema SMT, tel. 023-5172424.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid