NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Voor elke badkamerklus de beste oplossing!

door: Webbeheer
| Praktijk

Badkamerklus Knauf

Een badkamerklus? De ideale kans voor jou als vakman om met goed advies de ideale badkamer te creëren met producten die precies passen bij de wensen van je klant.

Verschillende mensen, verschillende wensen

De ene klant houdt van een superstrak en modern interieur, een ander van knus en landelijk. Natuurlijk zijn de kleur en het formaat tegels belangrijk, of het stucwerk en de betonlook vloer, net als de kraan en de badkamermeubels. Die moeten passen bij de persoonlijke smaak van de klant. Maar wat achter de wand zit is minstens zo belangrijk. Jij als vakman weet dat. Dit is jouw kans om met goed advies de ideale badkamer te creëren!

Meer dan het uiterlijk: wooncomfort

Ventilatie en luchtkwaliteit zijn bijvoorbeeld belangrijke factoren als het gaat om comfort. In een badkamer is het veel vochtiger dan in de rest van het huis. Wil jouw klant voorkomen dat de luchtvochtigheid te hoog wordt en het bedompt en onaangenaam wordt? Kies dan voor een gipspleister, zoals Goldband Quick, voor optimale vochtregulatie. Om dat effect te behouden is het wel belangrijk dat je voor de eventuele afwerklaag, op plaatsen waar geen waterbelasting is, voor een damp-open materiaal kiest. 

Knauf producten voor in de badkamer

Begunstigend lid Knauf biedt voor elke wens de beste oplossing. Wil jouw klant absoluut geen schimmel, dan kies je voor Drystar Board of Aquapanel Indoor Cement Board. Heeft jouw klant een beperkt budget, dan kies je voor Goldband Quick of H2-plaat. Deze beide producten hebben het voordeel op vochtregulatie goed te scoren. In de tabel zie je precies welke producten voor in de badkamer welke prestaties hebben. Ontdek de wensen van jouw klant, vergelijk de oplossingen die Knauf biedt en kies vervolgens het ideale product!

Matrix Knauf
Kijk op www.knauf.nl/deidealebadkamer voor meer info over de producten en een uitgebreide vergelijking. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid