NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Voegenvuller voor grotere projecten

door: Webbeheer
| Techniek

KC Voegenvuller

Met de Gyproc JointFiller 90 kunnen de naden van gipskartonplaten met afgeschuinde langskanten worden afgewerkt. Deze nieuwe voegenvuller heeft een verwerkingstijd van 90 minuten, een hoog vullend vermogen en een soepele verwerking.  Ideaal voor grotere projecten. 

Een zak JointFiller 90 van begunstigend lid Gyproc heeft een inhoud van 20 kilogram en is 12 maanden houdbaar. JointFiller 90 vult het huidige assortiment Gyproc JointFiller 45 en 120 aan. 

Voegafwerking is vakmanschap

Om vlakke en gladde wanden of plafonds op te leveren, spelen verschillende elementen een rol. De draagconstructie van profielen en gipsplaten moet vlak zijn, de voegen moeten perfect in het vlak van de gipsplaten liggen en de wand of het plafond is voorgestreken, zodat de kans op het aftekenen van voegen als gevolg van strijklicht minimaal is. De voegproducten van Gyproc leveren hier, samen met het vakmanschap van de verwerker, een belangrijke bijdrage aan. Het assortiment voegproducten van Gyproc staat garant voor kwaliteit, is prettig te verwerken en zorgt voor een perfect eindresultaat. 

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Gyproc.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid