NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Verbeter de leefstijl van uw werknemers

door: Webbeheer
| Personeel

Arboduo

In de media is er veel aandacht voor: overgewicht als nieuwe volksziekte, Nederlanders voldoen niet aan de Nederlandse Norm Gezond Bewegen, het aantal rokers stijgt weer. Natuurlijk wilt u uw werknemers duurzaam inzetbaar houden. De leefstijlprogramma’s van begunstigend lid ArboNed ondersteunen u hierbij. 

Gezonder worden én blijven

Met de leefstijlprogramma’s verbetert ArboNed wij de gezondheid van uw werknemers. Ze pakken niet alleen ingesleten gewoontes aan, maar veranderen ook iemands leefstijl. Alle programma’s hebben hetzelfde doel: bewustwording creëren bij werknemers, waardoor zij zelf actief aan de slag gaan. En uiteindelijk gezonder worden én blijven. 

Wat levert het u op?

Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar zowel privé als op het werk voordeel van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en zin om te werken. Vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. Voor u als werkgever zijn werknemers met een gezonde leefstijl dus heel waardevol en kostenbesparend.  

De leefstijlprogramma’s van ArboNed 

Met de leefstijlprogramma’s van ArboNed verbeteren werknemers hun gezondheid, zo stelt begunstigend lid 365/ArboDuo. Ze pakken niet alleen ingesleten gewoontes aan, maar gaan ook echt aan de slag met het veranderen van hun leefstijl. Met als resultaat dat de werknemer actiever en gezonder wordt. 

De leefstijlprogramma’s richten zich op blijvend bewegen, stoppen met roken, minder alcohol, gezonde voeding en meer ontspanning. Werknemers bepalen in overleg met de professionals van ArboNed hun doelstellingen en hoe ze deze willen realiseren. Praktische tips en een schema dat past in het werkritme, zorgen ervoor dat deelnemers enthousiast en met plezier toewerken naar hun einddoel.

ArboNed combineert dit, indien van toepassing, met het PAGO van Arbouw en de daaraan gekoppelde vervolginterventies.

Wilt u meer weten? 

Voor meer informatie over de leefstijlprogramma’s verwijzen wij u naar uw vaste contactpersoon van ArboNed en de website

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid